Carole Middleton na Royal Ascotu nosila roza obleko svoje hčerke Kate

Zdi se, da si je Carole Middleton obleko izposodila iz garderobe svoje kraljeve hčerke.

Carole Middleton na Royal Ascotu nosila roza obleko svoje hčerke Kate - Foto: Profimedia

Kakršna mati, taka hči: Carole Middleton je na otvoritvenem dnevu Royal Ascota nosila obleko svoje hčerke Kate. Vsekakor nosita isto obleko - rožnato midi obleko iz ME+EM, vendar ni jasno, ali gre dobesedno za isto obleko ali pa sta pri tej londonski znamki kupili vsaka svojo.

Vojvodinja Cambriška je obleko prvič nosila maja 2021 med kraljevim obiskom na Škotskem. Pas, s katerim je bila obleka opremljena, je zamenjala z drugačnim pasom znamke Boden. 

Rožnato obleko je nosilam, ko se je srečala z Milo Sneddon, petletno bolnico z rakom, ki je na fotografiji iz Kateinega fotografskega projekta Hold Still. Ko sta se Mila in Kate leta 2020 prvič pogovarjali po telefonu, je Mila povedala, da je njena najljubša barva rožnata, Kate pa je obljubila, da bo ob srečanju oblekla rožnato obleko.

Njena mama Carole pa se je odločila za pas, ki je bil priložen obleki, ko jo je nosila na Royal Ascotu. 

To ni prvič, da je Carole ponovila videz, ki ga je prva nosila njena hči. Leta 2010 je Carole nosila fascinator, ki ga je prej nosila Kate. Pozneje si je Kate izposodila obleko, ki jo je Carole nosila s klobukom, da bi jo nosila na kraljevem angažmaju.

Carole se je z možem Michaelom udeležila kraljevega tekmovanja Ascot. Kate se tekmovanja ni udeležila, saj sta s princem Williamom namesto tega odšla na spominsko slovesnost ob petletnici požara v stolpnici Grenfell Tower. Kljub temu se bosta Cambriška skoraj zagotovo udeležila vsaj enega dneva letošnjega Ascota - to je dogodek, ki ga na kraljevem koledarju ni mogoče zamuditi.

Ta teden sta bila zakonca Cambridges precej pogosto na naslovnicah časopisov. V nedeljo so se pojavila poročila, da Kate in William selita svojo družino v Windsor, s čimer bi bila družina bližje kraljici Elizabeti, ki zdaj stalno prebiva v Windsorju, in Middletonovim, ki živijo v Buckleburyju v zahodnem Berkshiru.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta suknjič iz Zare je zavzel Instagram in obsedel modna dekleta po vsem svetu

Priporočamo tudi: Penelope Cruz osupljiva najbolj trendnih poletnih hlačah te sezone. Poglejte, kako jih je kombinirala

Najbolj brano