Carla Bruni s tem prehodnim stajlingom naznanja trend kavbojk te jeseni

Ležerno, stilsko minimalistično, a zelo zelo elegantno.

Carla Bruni s tem prehodnim stajlingom naznanja trend kavbojk te jeseni - Foto: Profimedia

V pričakovanju velikega glamurja na rdeči preprogi se naš modni radar ni mogel izogniti tudi videzu Carle Bruni, ki je v Benetke 78 prispela s kavbojkami z ravnimi hlačnicami, ki že napovedujejo najbolj priljubljen denim trend v modi jesen in zima 2021/2022. Navdih je tokrat več kot nujen: v njenem stajlingu ni nič pretiranega, pretencioznega ali izstopajočega. Resnično, popolnoma nasprotno. Njena lekcija o slogu je v bistvu ena: priložnostna oblačila, ki se nosijo brezbrižno in savoir-faire, so lahko pameten (in zelo pragmatičen) odgovor na dneve, ko urnik vključuje številna potovanja. Od taksi čolna v laguni do celine je Carla Bruni v Benetke prišla v kavbojkah v klasični modri barvi in odrezanih pri gležjih.

Ni treba hiteti, uživajmo in absorbirajmo najboljše iz te slogovne lekcije: obleka, ki jo bo nosila na rdeči preprogi, bo kmalu razkrita, vmes pa videz Carle Bruni v Benetkah doda novo poglavje Modnemu priročniku za jesen in zimo 2021/2022, ko gre za denim trende: kako nositi kavbojke z ravnimi hlačnicami. Carla Bruni se je odločila za zelo minimalen slog, saj je svoje denim hlače združila s črnim brezrokavnikom.

Ležerno ... od glave do pet, kot pravijo: nosila je bele superge - znamenite, ikonične, legendarne Adidas Stan Smith. Nenazadnje prostorna torba kot nalašč za potovanja. Za svoj prihod v laguno je Carla Bruni raje izbrala torbo za na ramo, narejeno iz rafije in z usnjenimi ročaji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: To so najbolj delovna mesta za ženske, rojene v znamenju device

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker nosila najbolj kontroverzno kombinacijo čevljev, njeni oboževalci so šokirani

Najbolj brano