Brez dvoma najlepši tvid suknjič doslej: Princesa Kate v slogu zimske čudežne dežele v bleščečem suknjiču iz tvida slonokoščene barve

13. 12. 2023
Brez dvoma najlepši tvid suknjič doslej: Princesa Kate v slogu zimske čudežne dežele v bleščečem suknjiču iz tvida slonokoščene barve (foto: Profimedia)
Profimedia

To je njen najlepši praznični videz.

Valižanska princesa se je pred prihajajočim bogoslužjem Royal Carols (Kraljevske kolede) vživela v praznično vzdušje: Skupaj ob božiču.

V novem promocijskem videoposnetku, ki je bil predvajan na britanskih mrežah ITV1 in ITVX, je bila princesa Kate v svetlem suknjiču iz tvida slonokoščene barve videti kot v zimski čudežni deželi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton👑 (@the_princess__of_wales)

Bele bleščice suknjiča so se bleščale v svetlobi, ko je stala pred visokim osvetljenim božičnim drevesom, okrašenim z velikimi rdečimi in srebrnimi okraski. Na suknjiču so bili poleg tega gumbi z bisernim okrasjem in biserne vezenine vzdolž ovratnika, po trupu in čez odprtine stranskih žepov. Kate je svoje dodatke uskladila s tem kosom in nosila okrogle uhane, okrašene z biseri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Princess of Wales (@katemiddletonprincessofwales)

"Na božični večer se mi pridružite pri posebni božični maši, ko se bomo iskreno zahvalili vsem, ki podpirajo najmlajše člane naše družbe v teh ključnih zgodnjih letih," je dejala v promocijskem sporočilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH The Princess of Wales (@katemiddletonnn)

Kate bo že tretje leto zapored vodila koledovanje v Westminstrski opatiji, ki je postalo nekakšen osrednji dogodek za kraljevo družino. Prvič je praznovanje uvedla leta 2021, da bi počastila "neverjetno delo posameznikov in [organizacij] po vsej državi, ki so stopili v podporo svojim skupnostim v času pandemije".

Letošnja maša postavlja v ospredje zadevo, ki je princesi blizu: razvojni in družbeni pomen otrokovih zgodnjih let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kate bo skupaj s kampanjo Shaping Us podprla zagovornike in strokovnjake, ki so dokazali, da je treba "zgraditi podporne in vzgojne svetove okoli otrok in odraslih v njihovem življenju".

Gledalci lahko pričakujejo tudi posebne gostujoče nastope Jacoba Colliera, Freye Ridings, Jamesa Baya, Beverley Knight in Adama Lamberta.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Recept za kuhan gin, ustvarjen za zimska druženja

Priporočamo tudi: Tudi uhani za 7.000 evrov so ostali v senci: Popolnoma bel raznični videz Kate Middleton nosi pomembno modno lekcijo za vsako žensko

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik