BOSS predstavlja nov logotip in vizijo znamke s pomočjo vrhunskih svetovnih zvezdnikov

Ena največjih modnih hiš Hugo Boss ponosno predstavlja novo promocijo za blagovni znamki Boss in Hugo s svetovnimi zvezdniki.

BOSS predstavlja nov logotip in vizijo znamke s pomočjo vrhunskih svetovnih zvezdnikov - Foto: promocijsko gradivo

Promocija naznanja novo vizijo podjetja in predstavlja nov logotip blagovne znamke BOSS, ki so ga spremenili po skoraj 50-ih letih.

BOSS s sloganom #BeYourOwnBOSS uvaja novo, moderno identiteto blagovne znamke, a ostaja zvest svojemu perfekcionizmu, ki nas bo še naprej navdihoval s svojim stilom, drznostjo, edinstvenimi kroji ter visokokakovostnimi materiali.

V promociji  #BeYourOwnBOSS sodelujejo priljubljeni svetovni zvezdniki: vrhunska manekenka in zvezdnica resničnostnega šova Kendall Jenner, ameriška modela Hailey Bieber in Joan Smalls, ameriški raper Future, mednarodna TikTok zvezda Khaby Lame, korejski igralec in pevec Lee Min-ho, britanski profesionalni bokser Anthony Joshua, italijanski teniški igralec Matteo Berrettini in nemška atletinja Alica Schmidt.

Blagovni znamki Boss in Hugo sta vam z novo kolekcijo pomlad/poletje 2022 na voljo v Emporiumu, Galeriji Emporium in v spletni trgovini Emporium.si.

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberite še: "Goth" estetika se vrača! Letos se bomo obačili po vzoru uporniških najstnikov

Priporočamo tudi: Lunin koledar las 2022: Kateri so najboljši dnevi za striženje (ali ne) v naslednjih mesecih?

Najbolj brano