Bonheur Jewellry – to je nakit, ki ga nosi tudi Jennifer Lopez

Seznam zvezdnic, ki prisega na sodoben nakit Bonheur Jewelry, obenem tudi cenovno dostopen, je predolg, da bi ga objavili v tem prispevku. Smo pa z  Ally in Albina Mataj, ustanoviteljicama blagovne znamke, ekskluzivno za Elle Slovenija spregovorili o tem, da njuno ogrlico nosi tudi Courtney Cox v svoji najnovejši filmski vlogi Krik 5.

Bonheur Jewellry – to je nakit, ki ga nosi tudi Jennifer Lopez - Foto: Jacques Burqa

Kako se je razvila vajina ljubezen do nakita?

Začelo se je v omari najine babice, kjer sva se igrali in kitili z njenimi dragulji. Bila je namreč navdušena zbirateljica nakita in te dragocene trenutke sva tako spremenili v najino življenjsko strast.

Kaj navdihuje vajin postopek oblikovanja?

Mesto, kjer živiva. Z najnovejšo kolekcijo jesen-zima sva želeli počastiti arhitekturne pionirje New Yorka. To tako odlikujejo natančnost, uravnoteženost, funkcionalnost in osupljiva lepota.  Želeli sva ustvariti oblike, ki odražajo trenutni utrip časa. Oblika struktur nakita nagovarja s čisto estetiko, preprosto, a vrhunsko dodelano kombinacijo materialov.

Se mogoče spomnita, kdaj sta oblikovali svoj prvi kos nakita?

Najin prvi kos nakita ...  Po pripovedovanju staršev sva ure in ure oblikovali, šivali in izdelovali nakit in oblačila za svojo bogato zbirko lutk Barbie. Kot odrasli pa sva prvi kos oblikovali po navdihu otroške zapestnice, ki jo je za naju ustvarila najina babica, ko sva se rodili. Od nekdaj sva radi oblikovali personalizirane kose zase in za svoje najdražje. Po pozitivnih povratnih informacijah družine in prijateljev sva se odločili, da razširiva najino delovanje v moderno in nosljivo blagovno znamko nakita.

Je nakit Bonheur namenjen dnevu ali noči?

Obema. Večina kosov je prilagodljivih. Tako kot na primer uhani Maelenn, ki se postopoma nadgrajujejo. V svoji najbolj preprosti obliki čez dan, nadgrajeni z rinkami za večerni glamur.

Vajin najljubši kamen in zakaj?

Obožujeva peridot. Njegov živi odtenek je izjemen, a vseeno ohranja prefinjeno privlačnost. Peridot privlači obilje, družinsko harmonijo, srečo in odpira srce po feng šuju. Torej, radi imava kakršenkoli izgovor, da lahko nosiva nakit s peridotom.

Kateri izdelek v vajini najnovejši kolekciji sodi med brezčasne kose?

Večina. Nagibava se k ustvarjanju moderne klasike, kosov, ki jih lahko nosijo generacije leta in leta. Primer je ogrlica Lucille. Lucille je večplastna kačja veriga z enokristalnim obeskom, klasična in brezčasna. Ogrlica bo predstavljena tudi v prihajajočem filmu Krik 5, nosila ga bo Courtney Cox, ki ji je najina blagovna znamka nakita zelo ljuba. Obesek Clarice je tudi brezčasna klasika in lahko postane dragocena družinska dediščina. Puffy Gold Hoops so idealni vsakdanji uhani. So lahki in laskavi za vsako obleko, trenutno jih nosi Frieda Pinto v svojem prihajajočem filmu Intrusion.

Nakit Bonheur prevzema tudi okoljsko odgovornost. Povejta nam kaj več o tem.

Kot del najine zaobljube za spodbujanje okoljske odgovornosti uporabljava etično pridobljeno zlato in srebro, predelane kovine, poldrage in drage kamne, ki jih pridobivajo pooblaščeni in odgovorni mali in obrtni rudarji.

Vajin nakit nosijo znane osebnosti. Zakaj mislita, da jim je tako všeč?

Zdi se nama, da je blagovna znamka odmevna pri zvezdnikih, ker je zelo modna in jo je mogoče pospremiti iz dneva v večer brez truda. Oblikujeva nakit v sodobnem slogu pa tudi izstopajoče kose z mislijo na najine glavne stranke, elegantne ženske, ki jih z nakitom Bonheur Jewelry lahko vidimo med dnevnimi opravki, na glamuroznih rdečih preprogah ali na  sejah Zooma.

Katera so vaša najljubša mesta na svetu?

Zelo radi potujeva na Hrvaško, od koder je del družine najine babice. Že kot otroka sva radi obiskovali stara pristaniška mesta, raziskovali stavbe v beneškem slogu, čudovite plaže in mirne otoke. To je zelo mirna in lepa država. Grčija, Bermudi, Kuba, Kostarika, Islandija, Singapur, Švica, seznam se nadaljuje ...

Pripravila: Petra Windschnurer

Stiliranje: Paulina Castro
Fotografije: Jacques Burqa
Model: Yana Kotina

Preberite še: Vse, kar vemo o novi knjigi spominov Melanie Trump

Priporočamo tudi: Široke kavbojke bomo odslej nosili kot Katie Holmes

Najbolj brano