Blake Lively prisega na te kontroverzne grde sandale, priljubljene to poletje

Modna ikona, vplivna igralka in obraz številnih luksuznih hiš, Blake Lively že dolgo ni bilo treba dokazovati legitimnosti svojega sloga. Torej, ko poskusi očetovske sandale, pogledamo in si vzamemo na znanje!

Blake Lively prisega na te kontroverzne grde sandale, priljubljene to poletje - Foto: Profimedia

Poletje Blake Lively bo zagotovo slogovno presenetljivo. Igralka se resnično rada potrudi z novimi neverjetnimi trendi, ki jih doselj nismo velikokrat videli. V zadnjem smo jo večkrat opazili, ko je nosila robustne poletne sandale. Kontroverzne čevlje, ki slovijo kot očetovi sandali. Treba je poudariti, da so to poletje v modi grdi čevlji. Vse se je začelo z "očetovimi čevlji", tistimi robustnimi športnimi copati iz 80-ih / 90-ih, ki so jih modni ljubitelji vzljubili po letu 2010. Nato smo videli sandale Birkenstock, Crocs in očetove sandale.

Saj veste, tiste pohodniške sandale, ki jih na dopustu obožujejo nizozemski očetje. In prav ta zadnji par je Blake Lively označilla kot obvezen kos. Igralka se je odločila za zelo ležeren bež par znamke Chanel, ki ga je združila z denim kratkimi hlačami, nebesno modrim suknjičem in roza srajco. Za popolnoma črn videz pa je izbrala usnjen črn model, prav tako Chanel. Sproščen videz za hladno poletje.

Kako nositi očetove sandale?

Za očetove sandale v tej sezoni velja pravilo, da se podajo k vsem! Z dolgo boemsko obleko, s fantovskimi kavbojkami, z usnjenim mini krilom ... Sandali bodo vsaki silhueti dali neobičajni in športni pridih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sharon Stone je žarela v eni izmed najlepših oblek do sedaj

Priporočamo tudi: Če želite biti videti čim bolj elegantni, s kavbojkami nosite to

Najbolj brano