64-letna Sharon Stone blesti v neverjetni rožnati obleki iz tila: Svoje oboževalce je očarala s čarobnim videzom

7. 12. 2022
64-letna Sharon Stone blesti v neverjetni rožnati obleki iz tila: Svoje oboževalce je očarala s čarobnim videzom (foto: Profimedia)
Profimedia

V zadnjem času je imela zvezdnica več zdravstvenih težav. V začetku novembra je sporočila, da so ji zdravniki diagnosticirali "velik fibrozni tumor". Toda Sharon Stone nič ne ustavi. 

Sharon Stone nič ne ustavi. V zadnjem času je imela zvezdnica več zdravstvenih težav. V začetku novembra je sporočila, da so ji zdravniki diagnosticirali "velik fibrozni tumor", fibroid, ki povzroča hude bolečine. Igralka je nato več tednov ostala sama doma zaradi colgega covida. To ni bilo dovolj, da bi upočasnilo 64-letno igralko, ki je takoj, ko se je postavila na noge, spet začela delati.

Sharon Stone v morju tila

Sharon Stone je odletela v Džido v Savdski Arabiji, kjer se je udeležila filmskega festivala Red Sea 2022. Na rdeči preprogi otvoritvene slovesnosti je očitno pritegnila vse poglede. Povedati je treba, da je bila igralka bolj očarljiva kot kdaj koli prej. Sharon Stone je za to priložnost oblekla impresivno rožnato obleko iz tila znamke Monsoori. Ta modna hiša iz Bahrajna, ki jo je ustanovila oblikovalka Shaima Al Mansoori, ponuja obleke visoke mode, ki so še posebej priljubljene med zvezdnicami in jih spremenijo v sodobne princese.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

In res je, da je bila Sharon Stone še posebej očarljiva v svoji napihnjeni princeskini obleki z ogromnimi volani in volančki. Široka obleka v obliki ogrinjala, ki jo je igralka nosila čez črno spodnje perilo. Da bi bil njen videz še bolj glamurozen, je nosila tudi dolge črne rokavice. Obleka, ki se je zdela kot iz pravljice, v nasprotju z običajno bolj seksi slogom Sharon Stone. Kljub temu je navdušila igralkine oboževalce, ki so se na Instagramu navduševali nad njeno lepoto in lepoto njene obleke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Sea Int. Film Festival (@redseafilm)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Astrološka znamenja, ki jim mesec december ne bo prizanašal: Praznični december bo najslabši mesec za kar 3 znamenja

Priporočamo tudi: Ta najmanj kalorična hrana v sezoni bo poskrbela za vaše zdravje in izgubo kilogramov ter odlično dozo vitaminov

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk