NOVA ELLE! Poglejte, kaj najdete v poletni julijski številki!

Vam misli v službi že uhajajo v skriti zaliv, do katerega se je treba prebiti po kozji stezi prek pečine, k odsevom sonca, ki se odbija od vodne površine, in k vetrcu z morja, ki prežene vročino? Vse to v družbi nove, julijske Elle (izid: 9. 6. 2017). Poglejte, kaj ta prinaša tokrat!

Moda, 9. 6. 2017

Elle julij

Moda

Trend

Na polju Van Gogha: nov trend je povsem v sožitju z naravo, nežen, romantičen in spokojen, s surovimi materiali in vzorci se navezuje na nekdanje, bolj preproste čase in je prava protiutež vseh kričečih modnih zapovedi.

Modna zgodba

Razprite jadra: prave modne pustolovščine doživite na obali – ujele so se v presežne volumne in plapolajoče tkanine, asimetrijo krojev, igrive izreze in barvitost.

Modna zgodba

Urbani safari: odpravite se na urbano safari avanturo, ki je polna zapletov, razpletov in preobratov.

Lepota

Lepota

V barvah: za nepozabno poletje se na povsem nov način pozabavajte z barvami – z njimi se je ekskluzivno za Elle poigrala svetovno priznana mojstrica ličenja, Kristina Vidic.

Lepota

Za čudovite lase: izberite najljubši izdelek za svojo najljubšo pričesko – eden bo dovolj!

Branje

On 

Goli igralci: po desetletjih samo ženske golote v filmu zdaj še moški na malih in velikih zaslonih razkrivajo svoje intimne adute ...

Razmerje

Skupaj za vedno: kdo so slavni pari, ki jim uspeva nekaj nemogočega za današnji čas, ostati skupaj po 10, 20, 30 in 40 letih?

Seks

Ogenj, prižgi se: seks je umetnost, sploh kadar želimo, da plamen med dvema nikoli ne ugasne.

Telo in duh

Tudi jaz lahko: če je vaš seznam vadb, ki ste jih navdušeno začeli, a kmalu opustili, dolg, preberite, kako je naši novinarki uspelo, da končno vztraja.

Forma

Natočite pravo gorivo: pripravili smo popoln načrt 'točenja' goriva za vsak fitnes scenarij – kar zaužijete pred vadbo, med njo in po njej, ima namreč velik vpliv na to, kako dobro opravite trening in koliko dobrega vam ta v resnici prinese.

Potovanje

Hipsterska meka: slovaška prestolnica, ki je še pred kratkim veljala za prezrto mesto, se je v zadnjih letih razvila v pravo meko za instagramerje ter ljubitelje kave in craft piva.

Malenkosti

Nakupovalni vodnik

Horoskop

Najbolj brano