NAMA – dobimo se v centru navdiha

Slovenska veleblagovnica NAMA, ki je že od leta 1965 v središču Ljubljane, ves čas sledi svetovnim modnim in trgovskim smernicam. V koraku s časom so se v NAMI lotili tudi zadnje prenove. V skladu z enim od svojih pomembnih ciljev – zadovoljevati potrebe in uresničevati želje kupcev – so nadgradili obstoječo ponudbo. V 5. nadstropju je svoja vrata konec avgusta odprl Baby Center, v kletnih prostorih pa pretekli teden franšizna trgovina SPAR partner NAMA. V 3. nadstropju bo ta teden odprtje največjega oddelka ženskega perila v središču mesta, medtem ko spomladi 2019 v 4. nadstropje prihaja še italijanska blagovna znamka hišnih dekoracij Coincasa. Za vse obiskovalce, ki se želijo na lastne oči prepričati o nadgrajeni ponudbi, v NAMI za četrtek, 13. septembra, pripravljajo prav posebno nakupovalno doživetje z glasbeno zasedbo Muff. NAMA tako s svojo ponudbo ostaja v centru. V centru Ljubljane. V centru navdiha.

Promocijsko sporočilo, 10. 9. 2018
NAMA – dobimo se v centru navdiha

13. septembra se dobimo v NAMI!

Za vse obiskovalce, ki se želijo na lastne oči prepričati o nadgrajeni ponudbi, so v NAMI pripravili prav posebno doživetje. Vabijo, da se jim v središču mesta pridružijo v četrtek, 13. septembra. Dogajanje bo ob 17. uri popestrila glasbena skupina Muff, s katero bodo obiskovalci lahko skupaj stopili v center navdiha.

Modna ponudba za najmlajše

Prvo odprtje prenovljenih prostorov smo dočakali 23. avgusta, ko je v 5. nadstropju svoja vrata odprl Baby Center. Na enem mestu lahko najdemo vrhunske blagovne znamke oblačil in obutve, med katerimi so tudi takšne, ki jih na slovenskih policah doslej še nismo zasledili. Ekskluzivni ponudbi blagovnih znamk Original Marines, Z-Generation, UGG, Pollino in drugih vrhunskih znamk se tako pridružujejo kolekcije otroške in mladinske mode S. Oliver, Cool Club, Superfit, ki s svojim trendnim videzom prepričajo še tako zahtevno mamico ter ugodijo modnemu okusu vsakega malčka. Prav tako lahko najdete široko ponudbo zabavnih in trendnih igrač ter ekskluzivno ponudbo blagovne znamke Cybex.

 

Navdihujoče razvajanje za dame

V prenovljenem 3. nadstropju bodo 12. septembra odprli največji oddelek perila v središču mesta. Oddelek ženskega perila bo ponujal nekaj za vse okuse – od slovenske modne znamke Lisca prek zapeljivih kosov perila znamk Palmers in Triumph vse do mamljive ponudbe Calvin Klein. Tako bodo dame lahko našle nekaj za vsako priložnost. 

 Vrhunska ponudba okusnih grižljajev

Od preteklega tedna obiskovalce v kletni etaži s širokim izborom živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk razvaja nova franšizna trgovina SPAR partner NAMA. V ponudbi ne manjka osvežujočih solat, sendvičev, rezanega sadja, toplih obrokov iz lastne kuhinje, svežega kruha in pekovskega peciva. 

 

Spomladi 2019 še modne smernice hišnih dekoracij

Za pomlad v NAMI obljubljajo še eno odprtje, in sicer prenovljeno 4. nadstropje, v katerem bo na voljo ponudba italijanske blagovne znamke hišnih dekoracij Coincasa. Tako bomo lahko v centru mesta dobili navdih za popestritev ali modno prenovo stanovanja. 

 

NAMA z novo moderno ponudbo

V NAMO so nove moderne blagovne znamke s celostno ponudbo pripeljali zaradi novih trendov, spremembe želja in potreb kupcev, katerih posledica so nove nakupovalne navade. »Prevetritve ponudbe smo se lotili, ker želimo biti uspešni še naprej. Želimo biti v koraku s časom, zato smo v NAMO, v kateri smo do zdaj ponudbo zagotavljali izključno sami, pripeljali partnerje, s katerimi bomo lahko kupcem ponudili več,« poudarja predsednica uprave Simona Kozjek

Najbolj brano