Vse najlepše kreacije Chanel Cruise kolekcije, v katerih si predstavljamo letošnje poletje

Mornarske črte, verižice, mini krila, maksi obleke...vse, o čemer sanjamo to poletje.

Vse najlepše kreacije Chanel Cruise kolekcije, v katerih si predstavljamo letošnje poletje - Foto: Profimedia

Kreativna direktorica Chanela Virginie Viard je v torek v kamnolomu predstavila najnovejšo kolekcijo Cruise, ustvarjeno za luksuzne počitnice. Z uporabo klasične Chanelove estetike in materialov je ustvarila rokersko kolekcijo črno-belih kontrastov: mini krila iz tvida in topi z mornarskimi črtami so obogateni z ogrinjali, mrežastimi nogavicami in usnjenimi dodatki.

Kompleti in kombinezoni s preprostimi velikimi belimi ovratniki dajejo sodobno različico art deco estetike, katere jedro je očaranost z ladjami in potovanji, hkrati pa spominjajo na koktajl obleke, okrašene s perjem.

Morda pa so najbolj zanimivi modni dodatki: klasične Chanelove torbice s kovinsko verižico so postale miniaturne in se nosijo na bokih ali kot podveza. Verižico, skozi katero je bilo potegnjeno usnje, so spremenili v naramnice in okras na hlačah. Zanimive so tudi majhne okrogle trpežne torbice, ki spominjajo na škatle s klobuki in prinašajo razkošje nekdanjih čezmorskih potovanj.

Kdaj bomo (spet) potovali tako, je še vedno neznano, vendar to ne pomeni, da ne moremo fantazirati in načrtovati. In za to obstaja najboljši možen zvočni posnetek - koncert Chanelovih ambasadorjev Sebastiena Tellierja, Vanesse Paradis, Juliette Armanet, Angèle in Charlotte Casiraghi ... Uživajte!

Modno revijo si lahko ogledate tukaj.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ne pospravljajte zimskih škornjev! Tu je 6 načinov, kako visoke škornje nosimo tudi spomladi

Priporočamo tudi: 10 enostavnih načinov, kako svojo omaro naredite bolj trajnostno

Najbolj brano