Modna hiša Viktor&Rolf navdušuje z novo kolekcijo Haute Couture s pridihom humorja

Oglejte si kolekcijo jesen in zima 2020/21. 

Modna hiša Viktor&Rolf navdušuje z novo kolekcijo Haute Couture s pridihom humorja - Foto: Viktor&Rolf

Zadnji dan tedna visoke mode v Parizu, ki je letos prvič potekal prek digitalne platforme, je svoje kreacije predstavila tudi modna hiša Viktor&Rolf.

Ker so modne piste zamenjali kratki film, se je pri nekaterih modnih hiša zazdelo, da so včasih pozabili gledalcem predstaviti najpomembnejši element - oblačila. A modni hiši Viktor&Rolf je uspelo modno revijo prenesti na naše ekrane. V počasnih gibih manekenk je bilo moč začutiti kreacije, njihov material in sporočilo s pridihom humorja.

Film z naslovom Change (Sprememba) je posnela fotografinja Marijke Aerden, vsako kreacijo pa je spremljal tudi hudomušen komentar pevca MIKE in opis vsakega predstavljenega kosa.

Kolekcija je bila sestavljena iz treh skupin. "Tu je prva od treh oblek, ki skupaj poosebljajo precej mračno razpoloženje: občutek žalosti in jeze, v današnjem času poznan mnogim," prvo skupino treh oblek napove MIKA.

Druga skupina predstavlja nasprotujoče se občutke, ki nas prevevajo v zadnjih mesecih. Ena izmed oblek je pusta z emojiji, vsak predstavlja eno izmed čustev.

Zadnje tri obleke izžarevajo ljubezen do jeseni in zime 2020/21. Bela in rdeča barva sta uporabljeni kot nasprotje melanholiji. Žalost se spremeni v spokojnost. 

Fotogorafije: Viktor&Rolf

Preberite še: Oglejte si celotno kolekcijo Chanel Haute Couture jesen in zima 2020/21

Priporočamo tudi: Modna hiša Ralph & Russo predstavlja prvo digitalno avatarko v visoki modi

Najbolj brano