Najbolj odmevne modne revije, ki smo jih obiskali na modnem tednu v Londonu

Richard Quinn in Tommy Hilfiger sta poskrbela za pravi šov.

Najbolj odmevne modne revije, ki smo jih obiskali na modnem tednu v Londonu - Foto: Profimedia

Kljub slabemu vremenu, močnemu vetru in nekoliko temačnem vzdušju zaradi Brexita, je modni teden v Londonu postregel z odličnim vzdušjem. Modni oblikovalci so s svojimi kreacijami dokazali, da je glavno mesto Velike Britanije, še vedno eno izmed najpomembnejših modnih prestolnic.

Dve modni reviji sta se nam še posebno vtisnili v spomin. 

Richard Quinn

Mladi modni oblikovalec Richard Quinn je še posebno zaslovel pred nekaj sezonami, ko so njegove kreacije oblekle Kendall Jenner, Jennifer Lopez in ostala zvezdniška elita. Letos se obiskovalce modne revije nagradil z nepozabnim šovom. Dvorana, okrašena z rožami, v stilu hišice za punčke, je poskrbela za popolno vzdušje. 

Prvič je predstavil tudi oblačila za moške. Modno revijo si je zamislil kot predstavitev ljudi, ki živijo pod eno streho, od drznih in temačnih do bolj romantičnih. Dvorana je bila prežeta z veseljem, nekatere manekenke so se po modni pisti sprehodile z velikim nasmeškom. 

Zopet smo bili priča kreacijam z zanj značilnim cvetličnim vzorcem, manjkalo pa ni niti oblek posutih s kristali Swarovski. Stajlingi od glave do pet, manekenke so imele zakrit celo obraz, so se pomešali s kombinacijami različnih stilov. 

Pozabiti pa ne smemo niti na glasbo, ki je modno revijo spremenila v ganljivo doživetje. Pevka Hannah Grace je med sprehodom manekenk in manekenov odpela serijo priredb, šov pa se je zaključil s čustveno priredno pesmi skupine Abba Dancing Queen. Ob tem ganljivem prizoru nihče ni mogel ostati ravnodušen. 

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je po dolgem času svoj šov preselil v London. V prostorih galerije Tate Modern se je včeraj odvila ena izmed najbolj odmevnih revij tega modnega tedna. 

Začela z zadimljeno modno pisto in toni priredbe pesmi Take Me Back to London Eda Sheerana. Zaznamovala jo je raznolikost. Po njej so se sprehodila mnoga imena, ki jih ne bi mogli zgrešiti, kot so Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio, Georgia May Jagger, Jourdan Dunn in Winnie Harlow, manjkalo pa ni tudi nobenega tipa postave. Sporočilo o trajnostni modi in raznolikosti je odmevalo še dolgo po zaključku modne revije. Hilfiger je dokazal, da misli resno.

To je bila že četrta kolekcija Tommy Hilfiger, ki je nastala v sodelovanju z Lewisom Hamiltonom. Tokrat se je kot gostujoča oblikovalka pridružila še pevka H.E.R.  

Prevladovali so pajaci, puloverji s kapuco in trenerke v neonskih barvah s kombinacijo nevtralnih tonov. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mesec mode narekuje, da bomo jeseni nosili le te primarne barve

Priporočamo tudi: Kavbojke in blazer bomo kombinirali tako, narekuje Bella Hadid

Najbolj brano