Kendall Jenner ni nastopila na nobeni reviji minulega modnega meseca, in mi vemo, ZAKAJ!

Ojoj! Upamo, da ni nič hujšega!

Moda, 3. 3. 2018
Kendall Jenner ni nastopila na nobeni reviji minulega modnega meseca, in mi vemo, ZAKAJ! - Foto: Profimedia

Tedni mode, ki se iz New Yorka najprej selijo v London, nato v Milano ter zaključijo v Parizu so tokrat minili brez nastopa Kendall Jenner. Za razliko od preteklih tednov mode, ko je Kendall v družbi Gigi in Belle Hadid nastopila na številnih modnih pistah, je tokrat namreč nismo videli niti v prvih vrstah velikih modnih dogodkov.

Odgovori na vprašanje 'zakaj' se sicer razlikujejo; nekateri namigujejo na to, da je Kendall imela druge službene obveznosti, spet drugi se sklicujejo na njeno neprestano delo v letu 2017 in utrujenost.

"Kendall se navadno za sodelovanje na modni reviji vedno odloči v zadnjem trenutku; odvisno od tega, kakšno pogodbo ji ponudijo ter kako se v tistem trenutku počuti," so povedali viri za angleško različico revije Elle.

Njeno stanje potrdili tudi v resničnostni oddaji

Sicer pa so namigovanja na njeno odsotnost zaradi stresa in obilice dela potrdili tudi pogovori, ki so jih televizijske kamere pred časom ujele v oddaji 'V koraku z družino Kardashian'.

V seriji je namreč ujet pogovor med Kendall in njeno mamo Kris Jenner, ki namiguje na to, da je Kendall doživela več paničnih napadov, ki so še okrepili njeno anksiozno stanje, o katerem je sicer v preteklosti že spregovorila.

Kendall je na modni pisti sicer nazadnje nastopila na moškem tednu mode v Milanu, ko je v januarju nastopila na reviji blagovne znamke DSquared2.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako pogosto perete svoj jeans? Nasvet Victorie Beckham veleva ...

Priporočamo tudi: Ne črte, ne rože, ne pike ... zdaj je v modi TA vzorec!

Najbolj brano