Kako pogosto bi morali v resnici prati svoj džins? Nasvet Victorie Beckham veleva ...

V pogovoru z ameriško izdajo Elle je Victoria Beckham odprla pereče vprašanje in ponudila pametno rešitev!

Moda, 10. 8. 2020
Kako pogosto bi morali v resnici prati svoj džins? Nasvet Victorie Beckham veleva ... - Foto: profimedia

Zagotovo ste se že vprašala, kako pogosto bi v resnici morale prati svoje jeans hlače, in zdaj je tu zvezdnica, ki je ponudila popoln odgovor!

Zvezdnica in modna oblikovalka je v intervjuju za Elle US namreč povedala, da svojih jeans hlač v resnici ne pere. No, razen v izjemnih okoliščinah, kot so otroške packe. 

"Če otroci kaj polijejo na hlače, jih seveda operem. Zelo redko pa jeans perem v hladnem vremenu. Pozimi jih tako navadno sploh ne perem," je povedala in dodala, da jih pa redno zrači, prav tako pa je oblikovala tudi svojo tehniko obešanja, ki jeansu pomaga obdržati pravilno obliko.

Sicer pa njena tehnika sploh ni zgrešena, saj so v podjetju Levi's potrdili njeno teorijo in dodali, da naj bi pogosto pranje jeansa poškodovalo tkanino in pripomoglo k hitrejši obrabljenosti. 

"Dober par jeansa v resnici skoraj nikoli ne potrebuje pranja. Hlače lahko nosimo vsaj desetkrat, prej kot jih postavimo v pralni stroj. Namesto pranja jih raje obešajte in zračite. To je veliko bolje," je povedal direktor blagovne znamke, Chip Bergh.

No, v teoriji ne pranja jeans hlač so se Victoriji in Chipu sicer pridružili še drugi iznajdljivi posamezniki, ki se proti bakterijam iz jeansa borijo tudi tako, da hlače pogosto postavijo v zamrzovalnik.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: VIDEO: 5 preprostih trikov, s katerimi lahko popravimo zlomljen noht

Priporočamo tudi: Ohlapna oblačila bomo nosili kot kraljica minimalizma Angelina Jolie

Najbolj brano