Gaudijev modni teden

Planiranje oblačil za teden dni naprej je precej lažje, kot panika v zadnjem hipu pred garderobno omaro. Navdih za izbor stajlingov za naslednji teden smo poiskali pri italijanski modni znamki Gaudi, ki je po novem na voljo v blagovnici Midas MultiDesigner Store v Ljubljani.

Promocijsko sporočilo, 3. 6. 2014
Gaudijev modni teden

Ponedeljek:

Sprejmite izziv in za sproščen začetek izberite kos oblačila s cvetličnim vzorcem ali živahno barvo, ki vam bo pomagal, da boste lažje prebrodili dolg ponedeljek in nov delovni teden.

Ponedeljek

Torek:

Letos so moderni večnamenski bomberji, ki jih lahko kombinirate tako s hlačami kot krilom, nosite za čez dan ali za zvečer ter zraven obujete nizke ali visoke pete.

Torek

Sreda:

V vročih dneh izberite svetlejše in naravne odtenke ter lahkotne materiale, ki se odlično znajdejo s tistimi bolj luksuznimi kot so bleščice. Bela srajca je letošnji must have, v vseh oblikah in dolžinah.

Sreda

Četrtek:

Preproste kose oblačil kot so dolgo krilo ali enobarven top popestrite z različnimi kosi dodatkov in opaznimi čevlji. Aktivirajte svoje babice, saj so lahke poletne pletenine že nekaj let stalne sopotnice poletnih oblačil.

Četrtek

Petek:

Casual friday proslavite s sproščeno sončno plisirano obleko, primerno tudi za pijačo ali dve po službi, ki se včasih zavleče tudi pozno v noč. Za zvečer jo kombinirajte s suknjičem, usnjeno bajkersko jakno ali dolgo jopico.

Petek

Sobota:

Sobotna jutra in popoldnevi so večinoma rezervirani za različne opravke, sprehode in zabavne izlete, zato lahko visoke pete zamenjate z nizkimi sandali. Safari stil ostaja tudi letos kot vsako poletje nepogrešljiv.

Sobota

Nedelja:

Za kosilo z družino ali kino s prijateljicami izberite džins, ki naj ne bo le modre barve, če pa se vam zdi rožnata barva preveč dekliška, zraven oblecite še temno zeleno parko.

Nedelja

Ločite stil od mode in ga izražate vsak dan? Prijavite se natečaj Dekle s stilom  in izčrpajte nagradni sklad v vrednosti 1.000€.

Najbolj brano