Emily Ratajkowski je popolno skombinirala majico te pomladi!

Devetdeseta so nazaj in to v velikem slogu! Preverite, kako je vroči slog te pomladi ujela Emily Ratajkowski in kako so ji na družabnih omrežjih parirale druge zvezdnice s podobnim modnim okusom.

Moda, 20. 4. 2018
Emily Ratajkowski je popolno skombinirala majico te pomladi! - Foto: Profimedia

Topi s tankimi naramnicami so nazaj, kar so v minulih tednih dovolj glasno povedale tudi svetovne zvezdnice, med njimi tudi Bella Hadid, Emily Ratajkowski in Kendall Jenner. 

In kako ga tudi ne bi vzljubile, saj so majice s tankimi rokavi preproste, lahke in dober par (skoraj) vsakemu poletnemu stajlingu.

Splet je s spodnjo fotografijo in svojim stajlingom navdušila Emily Ratajkowski, ki je popolno ujela utrip devetdesetih:

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Sicer pa so omenjeni topi s tankimi naramnicami odlična izbira za ženske z manjšim oprsjem, saj pravi modeli popolno ujamejo ravnovesje med eleganco in seksapilom.

Topi s tankimi rokavi so se v preteklosti sicer že sprehajali tudi po modni pisti, saj jih je na svoji modni reviji leta 1998 predstavil Gucci, za rdečo preprogo pa ga je v devetdesetih večkrat izbrala tudi svetlolasa igralka Gwyneth Paltrow.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: TAKO boste izbrale frufru, ki pristaja vaši obliki obraza!

Priporočamo tudi: Ko boste letos kupovale kopalke, ne pozabite preveriti TEH slovenskih spletnih butikov!

Najbolj brano