Bo Jennifer Lopez od zdaj naprej oblikovala čevlje?

Giuseppe Zanotti in Jennifer Lopez sta se združila v skupnem projektu oblikovanja obutve in modnih dodakov, imenovanem 'Giuseppe for Jennifer Lopez'.

Moda, 16. 1. 2017

Jennifer Lopez

"Jennifer mi že od nekdaj predstavlja navdih. Rad vidim, kako ji pristojijo moji čevlji," je za Vogue o partnerstvu s simpatično pevko in igralko povedal priznani italijanski oblikovalec čevljev.

Jennifer Lopez

Ravno tako je bilo sodelovanje za Lopezovo, ta je v letu 2001 tudi sama ustanovila lastno blagovno znamko oblačil 'J.Lo by Jennifer Lopez', pravi balzam za dušo.

"Menim, da ni potrebe, da zgubljamo besede o tem, kako imamo dekleta rada čevlje. Ljubim čevlje," pravi. "Bodisi gre za hojo po rdeči preprogi ali vsakdanje življenje ... Pravi čevlji izpopolnijo moj videz, me naredijo lepo, seksi in neustrašno."

Giuseppe Zanotti

Zanotti obljublja, da bo kolekcija, ki jo lahko v trgovinah pričakujemo še v tem mesecu, tako pišejo pri Vogue, takšna kot Jennifer – čutna, prefinjena, moderna in hkrati igriva in razdražljiva.

"Kolekcija bo vse, kar lahko od naju obeh pričakujete – vrtoglavo visoke pete edinstvenih oblik in, se ve, bleščice," pa jo opisuje Lopezova.

Guiseppe Zanotti je tudi sicer znan po svojih sodelovanjih s svetovnimi zvezdnicami. V lanskem letu se je tako združil z Beyoncé, leta 2013 pa z Anjo Rubik.

Preberite še: Modni hit: Oblačila in dodatki s pisanimi našitki! Razkrivamo, kje jih najdete za manj kot 10 € in Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!

Priporočamo tudi: Čudovita intimna vprašanja, ki jih moraš (vsaj enkrat) zastaviti svojemu partnerju! <3

Najbolj brano