Že poznate teh 5 dobrih razlogov za silvestrovanje na morju?

Leto, ki je pred nami, bo posebno, saj nam bo podarilo dan več kot sicer. Kaj ko bi mu vrnili uslugo in leto začeli malo drugače? Ob morju – v hotelih LifeClass Portorož.

Promocijsko sporočilo, 27. 11. 2019
Že poznate teh 5 dobrih razlogov za silvestrovanje na morju? - Foto: PROMO

Zmrzljivcem prijazno

Če spadate med tiste, ki jih pozimi rado zebe in si za silvestrovanje na prostem vedno oblečete vsaj štiri sloje oblačil, boste ob morju uživali. Temperature zraka se tu pozimi redko spustijo pod ničlo. Ogrela vas bosta že skodelica toplega čaja in ples do jutranjih ur.

Čas je, da odložite kuhalnico

Priprava obrokov zahteva čas in inspiracijo. Tudi če v njej uživamo, ni nič narobe, če silvestrsko večerjo (in pomivanje posode) prepustimo drugim. Nove kombinacije okusov so kot nalašč za nove začetke.

Hoteli LifeClass Portorož vam nudijo vse potrebno za odličen zaključek leta.

Lenobno prebujanje s pogledom na morje

Upočasnite svoj ritem vsaj na prvi dan novega leta. Naj vas prevzame lahkoten občutek svobode. Privoščite si dolg spanec, ki mu sledi razkošen brunch. In če se vam zazdi, da bi tako lahko živeli prav vsak dan, naj bo to vaša novoletna zaobljuba.

Privoščite si lenobno prebujanje s pogledom na morje.

Prerodite se v savni

Savnanje je odlična izbira po neprespani noči, ko želimo podaljšati občutek ugodja in strniti vtise po silvestrski večerji. Izberite tak savna center, ki vam na enem mestu omogoča več različnih savn, plavalni bazen, panoramsko teraso in ledeno jamo. Za razvajanje z veliko začetnico!

Savnanje je odlična izbira po neprespani noči.

Izvirna darila zadnji hip

Ljudje smo si različni. Nekateri božična darila kupijo že jeseni, drugi to storijo teden pred božičem, tretji dobimo navdih šele kakšen dan prej. Če ste tople nogavice podarili že skoraj vsem svojim družinskim članom in ste brez ideje, s čim bi jih razveselili, pridite v Portorož. Tradicionalne stojnice s pogledom na morje se bodo tudi letos šibile pod težo domačih delikates, organskega oljčnega olja in izvirnih spominkov. Doživite pristno praznično vzdušje. Naj vaše nosnice napolni aroma vanilje, klinčkov in mediteranskih dreves!

Izberite si svoj Silvestrski paket.

Najbolj brano