Zabava poletja, ki je ne smeš zamuditi!

Življenje se vrača v stare tirnice, poletje je takšno, kot smo ga vajeni, veliko je dogajanja in druženja. Organizatorji največjega elektronskega festivala v Sloveniji StellarBeat Music Festival se, po odpovedi festivala konec junija, vračajo z dogodki StellarBeat Dialogues. Z vrhunsko produkcijo in lokalnimi DJ-ji premierno predstavljajo dogodek na peščeni plaži v Mariboru!

Promocijsko sporočilo, 4. 8. 2021
Zabava poletja, ki je ne smeš zamuditi!

Vsi smo že pogrešali zabave in ena boljših se nam obeta že ta vikend, na najprivlačnejši terasi v Mariboru - Beach LAJF.

StellarBeat vabi na nepozabno druženje na peščeno plažo, z izjemnim pogledom na Mariborsko Pohorje. Na edinstvenem dogodku StellarBeat Dialogues bodo po dolgem času v živo ponovno nastopili lokalni Stellar DJ-ji. Mike Vale in Tim Urbanya bosta združila moči v b2b setu ob sončnem zahodu. Pridružili se jima bodo še štajerski nezemljan Afekt Music, izjemni Ian Sound ter novinka na elektronski glasbeni sceni, lokalna didžejka Andrea Fox. Pustolovščina je odlična priložnost za vse, ki ste letos komaj čakali na zabavo in Stellar DJ-je!

Prava poletna zabava na peščeni plaži!

StellarBeat Dialogues se premierno predstavlja na Beach Lajf, edinstveni lokaciji, ki je prava peščena plaža v objemu mesta. Vrhunska oaza z izjemnim razgledom, ki je številnim posameznikom še nepoznana. »Jaz sem prvič tukaj in sem fasciniran nad lokacijo. Prva stvar, ki sem jo rekel je, da bom sigurno vrtel bos, ker je pač to tukaj opcija,« je ob obisku Lajf-a povedal tech-house maestro Mike Vale. “Jaz mislim, da je StellarBeat ekspert v iskanju hudih lokacij in to je tudi ena izmed njih. Sam sem tukaj prvič in mislim, da je izjemno!” je bil nad lokacijo navdušen Tim Urbanya.

Zapleši z izjemnimi Stellar DJ-ji

Na mariborski plaži te bodo zabavali lokalni DJ-ji, od katerih je večina že nastopila na festivalu StellarBeat. Prihajajo Mike Vale, Tim Urbanya, Afekt Music, Ian Sound in novinka na sceni, Andrea Fox. Artisti so v zadnjem letu in pol veliko ustvarjali, tako da pripravljajo odličen program z novo glasbo, ki je še niso imeli priložnosti predstaviti občinstvu.

»Imam kar nekaj nove glasbe, tako da se zelo veselim,« je povedal Mike Vale. Veliko nove glasbe pa obljublja tudi Tim Urbanya: »Pripravljam en super set, ogromno dobre glasbe se je nabralo v tem letu in pol, ki je enostavno ni šlo servirati ljudem v živo, tako da bo to res super priložnost.« Medtem ko Afekt Music komaj čaka na občinstvo. »Vsi smo že nestrpni, da dobimo 'feedback', da nas občinstvo napolni in da vidimo obraze, ki smo jih ponavadi videli na plesiščih.« Za novinko Andreo Fox bo to prvi nastop pred tako številnim občinstvom. Nas pa zelo zanima, kaj pripravlja! »Rolam house in tech-house, vse skupaj bolj vokalno.«

Ne zamudi edinstvene zabave s peskom med nogami

Zberi svojo pustolovsko ekipo in se pridruži Mike-u, Timu, Afektu, Ianu in Andrei na nepozabni pustolovščini tega poletja. Na plaži se podružimo že ta vikend, v soboto, 7. avgusta od 18. ure dalje! Pridruži se StellarBeat dialogu na Beach LAJF, na strehi nakupovalnega centra Ikona v Mariboru. Prepusti se house in tech house ritmom, privošči si brezskrbno druženje s prijatelji in uživaj ob poletnih koktejlih ter izjemnem razgledu!

Ne pozabi na kopalke in natikače, danes pa si že zagotovi vstopnico, saj so v zelo omejenem številu! Kupiš jih lahko na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol, ali pa na www.eventim.si.

Najbolj brano