Za boljšo intimo preizkusita SINGAPURSKI POLJUB!

Pred tri tisoč leti je v središču Indije skupina žensk ovekovečila eno najbolj skrivnostnih seksualnih tehnik vseh časov, ki neskončno zadovolji hkrati moškega in žensko. Berite dalje, da izveste za kaj točneje gre.
 

Lifestyle, 22. 6. 2018
Za boljšo intimo preizkusita SINGAPURSKI POLJUB! - Foto: Profimedia

Zgodovina 'singapurskega poljuba'?

Obliko stimulacije, znano tudi kot pompoir ali kabazza, so izvajale slavne kurtizane, pišejo na culturacolectiva.com. To so ženske, običajno višjega družbenega sloja, ki so v preteklosti moškim iz višjih družbenih slojev v zameno za denar ali iz družbenih in/ali političnih koristi ponujale različne usluge. Te so zajemale spremstvo, družbo, pogovor in tudi seksualne usluge.

Legenda pravi, da je bila prva ženska, ki je obvladala tehniko 'singapurskega poljuba' prostitutka v Šanghaju. Bila naj bi sposobna vstaviti in odstraniti moški spolni organ s preprostimi vaginalnimi gibi.

Skrivnostne gejše pa so spretno naredile korak naprej in tehniki dodale premikanje trebušnih mišic. Seksualno ročnost so poimenovali kabazza. Čeprav slednja ni tako priljubljena kot tradicionalni pompoir, se je mnogi pari tudi danes še poslužujejo in jo raziskujejo za doseganje boljše intime.

Vas morda zanima tudi: Ženske, ki imajo to lastnost, imajo boljši seks

Kaj je 'singapurski poljub'?

Glavni cilj tehnike je povečanje intenzivnosti orgazma s posebnimi gibi.

Med penetracijo lahko na ta način ženske močneje stimulirajo svoje partnerje. Premike sestavlja krčenje in sproščanje medeničnega dna. Gre za podoben učinek kot pri oralnem zadovoljevanju moškega. Ne skrbi, tega se lahko v kratkem času priučiš (beri: streniraš).

Kako izvajati 'singapurski poljub'?

Vi ste na vrhu in dominirate v premikanju. Sedite ali ležite. Ko je penis v nožnici, se skoncentrirajte na stiskanje mišic medeničnega dna. To počnite ritmično usklajeno in intenzivnost se bo v trenutku povečala. S takšno stimulacijo penisa boste povzročila noro intenziven orgazem.

Vas morda zanima tudi: To se zgodi, če svojega moškega med seksom pokličete po imenu

Če nimate pojma, katere so mišice medeničnega dna, jih lahko enostavno prepoznate naslednjič, ko greste na stranišče. Med lulanjem poskusite ustaviti pretok urina. No, te mišice, ki vam bodo pomagale to storiti, so tiste, ki jih uporabljajte tudi med vajinimi posteljnimi aktivnostmi. Partner vam bo neznansko hvaležen.

Kakšni so pozitivni učinki 'singapurskega poljuba'?

Ne le da bo prakticiranje tehnike pompoir povečalo intenzivnost in dolžino orgazma, oba bosta med penetracijo doživela povsem nove, drugačne občutke.

Pozitivni učinek pa je tudi ta, da lahko na ta način dosežete orgazem hitreje, saj mišice, klitoris in vagina delajo istočasno.

Z izvajanjem tehnike se bodo okrepili tudi drugi deli telesa in spolni odnos bo vama zagotovil več užitka. Dodatni plus tehnike pa je preprečevanje inkontinence.

Kako lahko 'singapurski poljub' izpopolnite?

Obstajajo ženske, ki nimajo posebnih težav z izvajanjem pompoir tehnike, nekatere pa potrebujejo nekoliko več vaje. Zagotovo ste že slišali za Keglove vaje. No, izvajajte jih vsak dan. Imajo številne ugodnosti, kot je hitrejše okrevanje po rojstvu otroka, na primer.

'Singapurski poljub' obljublja užitek, ne samo za vašega partnerja, ampak tudi za vas. Pomagal vam bo, da se boste v postelji počutila kot dominantna strokovnjakinja.

Fotografije: Unsplash.com/Charles Deluvio 

Preberi še: Najbolj popularen seks položaj Slovencev je ...

Priporočamo tudi: 3 vrste poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij

Najbolj brano