Lifestyle Promocijsko sporočilo

Trendi srečajo tehnologijo: Galaxy A serija in Galaxy Fit3 krojita nov modni val

12. 4. 2024
Trendi srečajo tehnologijo: Galaxy A serija in Galaxy Fit3 krojita nov modni val (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Zajadrajmo v novo dimenzijo, kjer se modni slog prepleta z vrhunsko tehnologijo. Predstavljamo Galaxy A serijo pametnih telefonov in fitnes zapestnico Galaxy Fit3: nova “must-have” modna dodatka, ki prinašata piko na i vašemu vsakdanjemu slogu. Odkrijte, kako lahko te tehnološke ikone osvežijo vaš “look” in vas hkrati ohranjajo povezane s svetom.

Moda, ki se ti prilagaja 

Galaxy A serija s telefonoma Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G prinaša prilagodljivost v svet mode. Z izbiro pametnega telefona, ki ustreza vašemu slogu, lahko dopolnite svoj videz, bodisi z eleganco izjemne ledeno modre, izjemne modre, izjemne lila ali zabavne izjemne limonsko rumene. Tanek profil, prefinjen kovinski okvir in minimalističen dizajn kamer dopolnjujejo sodoben videz, ki se brezhibno sklada z vsakim slogom in priložnostjo. Serija naj bo dodatek, ki dopolnjuje vašo najljubšo obleko ali par čevljev in povezuje tehnologijo z vašim modnim izrazom.

Od tekaške steze do modne piste

Galaxy Fit3 preoblikuje idejo, da je fitnes zapestnica zgolj pripomoček za spremljanje zdravja. Z elegantnim dizajnom, ki spominja na najnovejše modne dodatke, in zamenljivimi paščki, ki se ujemajo z vsakim outfitom, Galaxy Fit3 postavlja zdravje in dobro počutje v središče vašega sloga. Galaxy Fit3 podpira več kot 100 različnih vadb, omogoča pa tudi prilagajanje in spremljanje vaših specifičnih ciljev vadbe. Z odpornostjo proti vodi in prahu po standardu IP68 in oceno 5 ATM Galaxy Fit3 zagotavlja, da lahko opravljate vadbo v kateremkoli okolju, ne da bi vas skrbelo za napravo. 

promocijska fotografija

Življenjski slog, ki združuje najboljše iz obeh svetov

Galaxy A serija in Galaxy Fit3 ne ponujata le vrhunske tehnologije, temveč odpirata vrata v svet, kjer je moda tesno povezana z načinom življenja. Od spremljanja fitnes ciljev, ohranjanja stika s prijateljicami, ujetih modnih trenutkov do nepozabnih noči. Ta dvojec zagotavlja, da so vaše tehnološke potrebe v popolni harmoniji z vašim osebnim slogom. 

Galaxy A55 5G se ponaša tudi z močno trojno kamero na zadnji strani, vključno z glavno kamero s 50 MP in optično stabilizacijo slike (OIS), 12 MP ultra širokokotno kamero ter 5 MP makro kamero. Galaxy A35 5G pa ima trojno kamero, ki vključuje 50 MP glavno kamero, 8 MP ultra širokokotno kamero in 5 MP makro kamero. Oba modela ponujata tudi visokokakovostne sprednje kamere, 32 MP pri Galaxy A55 5G in 13 MP pri Galaxy A35 5G, ki zagotavljata odlične selfije in videoklice.

promocijska fotografija

Pripovedovanje zgodbe skozi slog

V vsakem selfiju, vsakem videoposnetku in vsakem trenutku, ki ga delite, posnetki ne le dokumentirajo vaše življenje, temveč pomagata oblikovati vašo zgodbo. Zmogljive kamere Galaxy A serije ujamejo vaše modno potovanje v vsaki podrobnosti, Galaxy Fit3 pa beleži vsak vaš korak na poti do boljšega počutja. 

Galaxy A serija in Galaxy Fit3 vas vabita, da raziskujete nov svet, kjer tehnologija ni le funkcionalna, ampak tudi izrazno močna. V času, ko moda in tehnologija postajata vse bolj prepleteni, dvojec dokazuje, da je mogoče živeti modno, biti povezan in zdrav, ne da bi pri tem žrtvovali svoj osebni izraz. Galaxy A in Fit3 nista le vaši napravi; sta vaša sopotnika v ustvarjanju stila, ki je unikatno vaš.

Popolna povezljivost s Samsung Galaxy A serijo

promocijska fotografija

Ob nakupu Samsung Galaxy A55 5G ali Galaxy A35 5G se odpirajo vrata v svet, kjer sta organizacija in produktivnost vodilo. Ne le da boste lastnik oz. lastnica najnovejše mobilne tehnologije, Samsung in Microsoft skupaj vam podarjata začetek z impresivnimi 100 GB prostora v oblaku in šest mesecev brezplačne storitve Microsoft 365 Basic, da bo vaša produktivnost skočila na novo raven. Več o ponudbi, ki velja med 29. 3. in 30. 6. 2024, preberite tukaj.