Že več let ima 57 kg, prehranjuje pa se po eni izmed najbolj znanih diet: To je skrivnost popolne linije Jelene Rozge

Pevka Jelena Rozga tako ohranja svojo popolno postavo.

Že več let ima 57 kg, prehranjuje pa se po eni izmed najbolj znanih diet: To je skrivnost popolne linije Jelene Rozge - Foto: Profimedia

Pevka Jelena Rozga že leta tehta isto število kilogramov, kljub težavam s ščitnico pa ima zavidljivo postavo zasluge predvsem mediteranski prehrani.

Leta 2006 so Jeleni odkrili hipertiroidizem, pred nekaj leti tahikardijo, a težave s ščitnico niso edini razlog, da njena tehtnica že leta kaže isto številko.

Ne spreglejte:

»Težave s ščitnico mi ne dovolijo, da bi se zredila niti za pol kilograma,« je nekoč priznala.

»Zdaj je najpomembneje, da se čim manj vznemirjam, tako zaradi srca kot zaradi ščitnice. V preteklih letih sem zaradi terapij in discipline brez težav odpela vse koncerte in še vedno lahko pojem in plešem s svojo publiko skoraj dve uri,« je zaključila pevka.

"To je povezano z genetiko in dejstvom, da živim ob morju. Ščitnica me včasih res poigra, ampak na splošno se počutim dobro. Ne dam se, samo nasmeh na obrazu in pozitiva,« je povedala Jelena Rozga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Med drugim je povedala, da je nekajurno preživetje na odru odličen način za ohranjanje forme in dobre kondicije, priznala pa je tudi, da ji je med izolacijo zaradi pandemije, ko je prenehala trenirati, odpovedala ščitnica in tako šokirala njeno telo. Po nasvetu trenerja je vadbo nadaljevala doma.

Tisto, kar marsikoga zanima, glede na njenih 57 kilogramov in kljub težavam s ščitnico, so njene prehranjevalne navade. Jelena je razkrila, da kljub temu, da je velik gurman, pazi, kaj poje, in se trudi, da so njeni obroki lahki in zdravi. Je, pravi, večkrat na dan, a vedno po malem, včasih pa ima tudi kakšen dan, ko je pri prehranjevanju bolj sproščena kot sicer.

Najbolj ji leži sredozemska kuhinja, zato najpogosteje uživa zelenjavo, ribe in sadje, priznala pa je, da ima še posebej rada pečen kostanj.

Fotografije: IG/@rozgajelenaofficial

Preberite še: Zakaj lasje postanejo sivi? Odgovor prihaja iz znanosti (in zdi se, da je dobra novica za vse)

Priporočamo tudi: Od pljuvanja čez ramo in trkanja na les do štetja semaforjev: Dekleta z uredništva razkrila svojo vraževerno stran

Najbolj brano