Enkrat supermodel, vedno supermodel: To je metoda za fitnes in hujšanje, kateri zvesto sledi Carla Bruni za ohranjanje vitke postave tudi pri 55. letu

Skrivnost telesa supermodela?

To je metoda za hujšanje in fitnes, kateri zvesto sledi Carla Bruni. - Foto: Profimedia

Carla Bruni ima pri 55 letih še vedno enako vitko in čvrsto postavo kot pri dvajsetih, ko je delala kot model. Ozek pas, raven trebuh in dolge, mišičaste noge - vse to si zelo prizadeva ohraniti, saj za svoje telo skrbi po posebni metodi, ki se je zelo vztrajno drži. Kot poročajo strokovnjaki, je skrivnost fitnesa žene Nicolasa Sarkozyja metoda Céline Roy, ki je dobila ime po svoji ustvarjalki. Nekdanja profesionalna plesalka je razvila tehniko za oblikovanje telesa, pri čemer ga spoštuje. Metoda uporablja občutke, dihanje in zavedanje ter črpa navdih iz plesa, joge in pilatesa.

Ne spreglejte:

Metoda Céline Roy za preživetje menopavze brez pridobitve kilograma telesne teže

Cilj je pomagati "ženskam, starejšim od 45 let, ki tako kot jaz (stara sem 49 let) preživljajo grozljivo perimenopavzo in menopavzo", pojasnjuje v reviji Gala. Konkretno to vključuje predvsem vaje za trebušno dihanje, vadbo za moč in delo na gibljivosti telesa. 

Carla Bruni je popolnoma prepričana v to metodo: "Metoda je natančno prilagojena ženskam mojih let, ki želijo ohraniti vitek pas.  Z uporabo te metode korak za korakom nežno skrbim za svoj trebušček, hkrati pa ga občutno učvrstim," je povedala za revijo Gala. 

In ni edina zvezdnica, ki je njena oboževalka. Med zvestimi strankami Céline Roy sta tudi Estelle Lefébure in Agathe de La Fontaine, ki lahko na posebni platformi spremljata osebne tečaje v Lyonu in na daljavo v Parizu. 

Metoda Céline Roy je učinkovita tudi zahvaljujoč napravi Reformer, orodju za oblikovanje telesa, ki omogoča izvajanje vaj za globinsko krepitev mišic in ohranjanje vitke postave. Deluje celotno telo, od rok do poševnih mišic, pri čemer ne smemo pozabiti na trebušne mišice, zadnjico in hrbet. Rezultat je telo, ki je poravnano, napeto in bolj prožno. Stres se zmanjša. Tečaj je prilagojen vašemu telesu in vašim ciljem. Namenjen je širokemu krogu ljudi, od izkušenih športnikov do sedečih ljudi, ki želijo delati na svoji telesni drž. To je dovolj, da si boste želeli iti po stopinjah Carle Bruni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 3 znamenja, ki jim lunin mlaj prinaša čudovit teden

Priporočamo tudi: Zara z volnenim plaščem za 49 € posodablja svoj najbolje prodajani zimski kos

Najbolj brano