Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online

Danes se bolj kot kadarkoli prej spreminjajo zahteve, s katerimi se soočajo tako podjetja kot tudi zaposleni. In tudi vi se zavedate, da za napredovanje ali celo ohranitev delovnega mesta potrebujete višjo izobrazbo. A kako vendar ob zahtevni službi, družini ... še študirati?

Promocijsko sporočilo, 9. 2. 2016
Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online

Prava rešitev je zagotovo online študij, ki vam omogoča, da res študirate kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le računalnik, dobro voljo in organiziranost. Popolnoma brez fizičnega stika s profesorji, brez stroškov prevoza in iskanja parkirišča, boste študirali v programu, ki ga boste izbrali.

Dejstvo je, da je odločitev za študij težka in pomembna odločitev. Zato je premislek o tem, katero izobraževalno ustanovo izbrati še toliko bolj pomemben. Vzemite si torej čas, primerjate različne programe s svojimi cilji in ambicijami, primerjajte prednosti, ki jih ponujajo, povprašajte diplomante in študente o njihovih izkušnjah, o skrbi za študente ...

Študirajte pametno. Študirajte online.Zaupajte Dobi, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Vodilni in največji ponudnik online študija v Sloveniji je DOBA. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani. Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija.

Jernej DamjanJernej Damjan, smučarski skakalec, diplomant programa Marketing

Vedno sem si želel študirati, ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Pri usklajevanju športnih in študijskih obveznosti nisem imel nobenih težav. Ker imam dobre komunikacijske sposobnosti, sem pozitivno naravnan in imam pravo znanje, verjamem, da bom po končani športni karieri tudi uspešno deloval v poslovnem okolju.

Ponudba programov, ki jih lahko na Dobi izberete online je velika.

Online dodiplomski programi na DOBA Fakulteti

Poslovanje
Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi
NOVO! Poslovanje in upravljanje v turizmu
Menedžment vseživljenjskega izobraževanja
Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti

Online magistrski programi na DOBA Fakulteti

Mednarodno poslovanje
NOVO! Marketing in prodaja
Menedžment vseživljenjskega izobraževanja
Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti

Online višješolski strokovni programi

Ekonomist
Poslovni sekretar
Velnes
NOVO! Organizator socialne mreže
NOVO! Informatika (delno online)
NOVO! Varstvo okolja in komunala (delno online)

Vse študijske programe in njihov edinstven online študij z intenzivnim osebnim odnosom vam bodo predstavili v petek, 12. februarja in v soboto, 13. februarja na informativnih dneh v Mariboru, Ljubljani in tudi online.

DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Zanimivost - Kar 56 % diplomantov Dobe je takoj po diplomi deležnih pozitivnih sprememb na delovnem mestu – napredovanje, višja plača, stimulacija …

Najbolj brano