Sončen in zdrav velikonočni oddih

Pomlad na Obali je v času Velike noči čudovita. Sonce in morje kar kličeta po zdravih aktivnostih in uživanju v naravi. Predstavljajte si sprehod ob obali, piknik med nasadi oljk, kolesarjenje po skritih istrskih poteh, vsak korak pa vas napolni z zdravim morskim zrakom, obogatenim z antioksidanti. Praznovanje Velike noči na Obali je zato že od nekdaj močno povezano s praznovanjem pomladi.

Promocijsko sporočilo, 17. 3. 2015
Sončen in zdrav velikonočni oddih - Foto: LifeClass

V Svetu zdravih užitkov hotelov LifeClass so zato pripravili prav posebno pomladno praznovanje –zdrav velikonočni oddih.

Nordijska hoja bo dala piko na i vašemu oddihu na Obali

Vsako jutro vam bodo kuharski mojstri pripravili zdrav in slasten mediteranski zajtrk, ki vas bo napolnil z energijo, s katero boste lahko dodobra izkoristili celoten pomladni dan v Termah na morju. Odpravili se boste lahko na sončen sprehod ob obali, se pridružili vodnikom na nordijski hoji ali kolesarjenju za celo družino.

V portoroških hotelih boste lahko odkrili popolnoma nov svet – energijo termalnega, kar 42.000 let starega Pramorja z izjemnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Kopanje v bazenskem kompleksu Pramorja ali v bazenih z morsko vodo bo tudi za vaše najmlajše nepozabno doživetje, saj skupaj merijo kar 3000 m2.

Namakanje v Pramorju Zdravih užitkov za zdravje, zabavo in dobro počutje

Spoznali bodo junaka Pramorja – Mamuta Mannya, se zabavali v igrah ter delavnicah Mini Kluba, najbolj pa bodo uživali v kulinaričnih delavnicah, ob pripravi in peki zdravih Paleo piškotkov.

Odpravili se boste lahko tudi na sproščujočo Family in Junior Yogo ali pa si boste privoščili masažo v enem izmed 7 wellness centrov.

V Svetu zdravih užitkov poskrbijo tudi za razvajanja za najmlajše

Skozi ves dan bodo vaše zdrave in okusne mediteranske obroke iz lokalnih sestavin skrbno pripravljali kuharski mojstri hotelov LifeClass, ki bodo najmlajše razveselili z zabavnimi zdravimi jedmi.

Pomlad torej lahko pozdravite polni energije, bivanje s polpenzionom pa je na voljo že od 57 € na osebo na noč. Prvi otrok do 14. leta v sobi z dvema odraslima osebama biva brezplačno, drugi otrok pa prihrani kar 30 odstotkov.

Več na: www.lifeclass.net.

Najbolj brano