RECEPT: Zdravo in okusno kosilo po receptu Petre Parovel (ekskluzivno iz beSWY aplikacije)

Če ste brez idej, kaj kuhati danes (ali jutri ali naslednji teden), imamo za vas okusno idejo.

Promocijsko sporočilo, 17. 11. 2022
RECEPT: Zdravo in okusno kosilo po receptu Petre Parovel (ekskluzivno iz beSWY aplikacije) - Foto: Promocijsko gradivo, Petra Parovel

Petra Parovel je uspešna podjetnica in ustanoviteljica blagovne znamke SWY, mamica, športnica, predavateljica in dekle s Cosmopolitan naslovnice, ena izmed najbolj aktualnih novičk iz njenega podjetja pa je lansiranje aplikacije.

Vedno znova se sprašujemo, kako ujeti ravnovesje

Pri tem vam boo pomagala beSWY aplikacija, ki jo naložite na svoj telefon ali drugo pametno napravo, in na njej najdete recepte, treninge in podporno skupino, s čimer vam nekaj dodatne motivacije za zdravo prehrano ter gibanje zagotovo ne uide. 

Prisluhnete pa lahko tudi podkastom Petre Parovel, ki vam bo pomagala ujeti ravnovesje v gibanju, prehrani, službi in življenju nasploh. 

Aplikacija pride prav tudi takrat, ko potrebujete idejo za kosilo

Kdo pravi, da zdrava hana ne more biti tudi zelo dobra? Če le preletite Petrine recepte v aplikaciji beSWY boste opazili, da je uravnotežena prehrana v resnici lahko zelo okusna in raznolika.

Več kot 150 receptov, treninge in motivacijo za miganje pa poiščite v aplikaciji beSWY, ki jo lahko prve tri mesece uporabljate brezplačno!

Shranite si recept za metuljčke z lososom

Za dve porciji potrebujete:
  • file svežega lososa
  • 200g testenin metuljčkov
  • 4 žlice grškega jogurta
  • žlica smetane za kuhanje
  • pol bučke
  • žlička masla
  • sol
  • strok česna
  • žlica limoninega soka
Postopek:

Lososa očistite in mu odstranite kožo, nato ga narežete na koščke.

Pripravite vodo za testenine.

Strite strok česna in ga na hitro poprazite na namaščeni ponvi. Ko skoraj spremeni barvo, dodajte lososa in zrezane bučke, začinite in ponev zaprite s pokrovko. Kuhajte na nizkem ognju.

V vmesnem času skuhajte testenine - naj ostanejo vsaj malo "al dente".

Ko je losos rahlo narejen (naj ne bo presušen, ampak v sredini še vedno svež), mu dodajte limonin sok ter odcejene testenine (3 žlice vode prihranite), sladko smetano in maslo.

Brez pokrovke na ponvi kuhajte še nekaj minut, da se okusi povežejo. Dodajte vodo iz testenin. Potem ugasnite ogenj in dobro primešajte grški jogurt.

Recept v videoobliki si oglejte tukaj:

@beswyapp Si že našel/našla svoje ravnovesje?☺️ #beswy #beswyapp #petraparovel #swybrand #swy #recept #losos #bučke ♬ original sound - Beswy app

Preberite še: Petra Parovel: Kako blagovno znamko pozicionirati na spletu?
Priporočamo tudi: Petra Parovel: "Začne se s tabo" #SamaSvojaŠefinja - Podcast

Najbolj brano