Tale recept je tako zelo preprost, da se ga lahko lotiš tudi 15 minut pred prihodom gostov.
Kmalu bodo tu tedni, ko tisti z vrtičkom ne bodo vedeli, kam naj z bučkami. In ko bo ta trenutek tu, je Cosmo poskrbel, da boš točno vedela, kako jih porabiti.
Včeraj smo namreč poskusile narediti slaaaasten namaz iz bučk in indijskih oreščkov, ki nas je popolnoma sezul!
Če te zanima, kako ga pripraviš, preveri SPODAJ:
Potrebovala boš:
1 bučka
1 skodelica indijskih oreškov (priporočamo Bimed)
3 stroki česna
Sok polovice limone
Postopek:
Olupi bučko in jo zreži na kocke. V vreli vodi jo kuhaj približno 10 minut, ter jo nato temeljito odcedi.
Kuhano bučko postavi v posodo, primerno za miksanje. Dodaj še 3 stroke česna, sok polovice limone in skodelico indijskih oreškov.
Sestavine temeljito zmiksaj, da nastane gladka masa.
Namaz lahko postrežeš s kruhom, krekerji ali pa svežo narezano zelenjavo, kot je korenje, brokoli, zelena ali sveža kumarica.
Dober teeeek!
Fotografije: Kaja Berlot, Profimedia
Preberite več na Cosmopolitan.si
Preberite več na Govori.se
Preberite še: Vsi obroki Kate Middleton, s katerimi ohranja vitko postavo: Vojvodinja se za kosilo drži surove prehrane
Priporočamo tudi: S krompirjem do vitke postave: 10 + ogljikovih hidratov, ki pomagajo pri izgubi teže in hujšanju
Novo na Metroplay: Žan Serčič o glasbenem ustvarjanju, ohranjanju zasebnosti in spremembah