Shoppster ne neha navduševati

Shoppster je spletna trgovina, ki zadnji dve leti uspešno raste tudi na slovenskem trgu. Svojo že prej pestro ponudbo je v zadnjih treh mesecih več kot podvojila, in sedaj ponuja 210.000 izdelkov iz vseh kategorij. Za čas hladne jeseni pa pripravlja številne ugodnosti, ki so popolna priložnost za manjšo prenovo vašega doma po vaših željah. 

Promocijsko sporočilo, 31. 8. 2022
Shoppster ne neha navduševati - Foto: Shoppster, Profimedia

V obdobju pandemije smo lahko opazili, da je pravzaprav zelo pomembno, kako je opremljen prostor, kjer preživimo največ časa. Dom je dobil večjo vrednost, in prav zato je eno od 13 kategorij, ki omogočajo preprosto in hitro brskanje po spletnih policah, Shoppster namenil pohištvu.

Bogata ponudba za lep in udoben dom

Prav gotovo ni boljšega od ogleda najljubše serije v udobju domačega kavča in globok spanec v kakovostni postelji, hladni jesenski večeri pa kar kličejo po dobri knjigi in skodelici kakava v počivalniku. Shoppster.si zato na enem mestu ponuja izdelke kakovostnih blagovnih znamk, kot so Odeja, Den, Moba, Gent, Schock, Kolpa san, Keter in Fackelman. 

Shoppster

V kategoriji najdete tudi Pohištvo za predsobo in vrtno pohištvo. Sonce zagotovo še ni reklo zadnje besede, s tem pa se tudi še ni poslovila sezona žara. Bogat asortima zagotavlja, da si prav vsak lahko pričara dom, ki si ga želi. Shoppster pa z obsežno ponudbo kakovostnih pisarniških stolov in miz ne pozablja na tiste, ki si doma ustvarjajo tudi delavno okolje.

Z nekaj kliki do popolne prenove doma

Shoppster ves čas spremlja porabnikove želje, saj želi ustvariti najboljšo uporabniško izkušnjo. Premišljeno oblikovana platforma s pomočjo kategorij in filtrov omogoča varen in hiter nakup, z dodatnim opisom vsakega izdelka pa zagotovi kupcu vse informacije o izdelku, s čimer odpravi vse dvome pri končni izbiri.

Hladne jesenske dni pričakujejo z »Mega ponudbo« 

19. septembra se na Shoppster.si začenja »Mega ponudba«, v kateri lahko želene izdelke pričakujete po še ugodnejših cenah. Posebne ugodnosti čakajo tudi vse Telemachove naročnike, ki bodo lahko brezobrestne nakupe opravljali v okviru novega programa zvestobe. Pri Shoppsterju torej res ne počivajo, zato pa boste tudi vi v prihodnje lahko še bolj uživali v udobju vašega doma. 

Najbolj brano