Prihaja nova slovenska oddaja, ki omogoča enkratno poslovno priložnost!

Tudi vi menite, da se v Sloveniji na področju podjetništva nič ne premika? Ne naprej, ne nazaj ... Imamo dokaz, da temu vendarle ni čisto tako!

Lifestyle, 26. 9. 2016

Matija Goljar

Na POP TV prihaja Štartaj, Slovenija! Gre za novo oddajo, ki jo bomo na televizijski ekranih prvič spremljali v nedeljo, 16. oktobra ob 17.55.

Je nov format, ki ga do sedaj še nismo poznali. V njej bomo spremljali zgodbe 12 slovenskih podjetnikov, ki so pod okriljem ekipe POP TV prejeli medijsko prepoznavnost, v megamarketih Interspar posebno prodajno polico, s tem pa edinstveno priložnost za preboj na trg, pridobivanje dragocenega podjetniškega znanja in konkretnih nasvetov.

Podporo lahko udeležencem izkažete tudi vi!

Njihove inovativne izdelke lahko od danes (26. septembra) spoznate v vseh megamarketih Interspar ter jih podprete z nakupom. Izdelki so: sveže čili omake Gorki chili, tradicionalna slovenska potica Le Potica, linija dizajnerskih nogavic Zulu Zion, naravni dezodorant v kremi Nelipot, mazilo Tatoo Care, čokolade 20 chocolate, piranska sol Barba sol, pivo Knap, unikatne igrače Mimice, dovršen urbani vrtiček Urban Planty, strateška družabna igra Less in pametni sistem za avtomatski izklop smernikov Smart Turn System.

Najuspešnejši avtor bo namreč dobil enkratno poslovno priložnost življenja - šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija, medijsko podporo POP TV in komunikacijsko kampanjo s strani agencije Formitas, najuspešnejši izdelek pa bo postal "Hit produkt 2016".

Voditelj oddaje bo Matija Goljar, pobudnik podjetniškega peskovnika Ustvarjalnik, v katerem mladim svetuje in jim pomaga na poti od ideje, do izvedbe. Izdelke dvanajstih ustvarjalcev bo na zabaven in kreativen način preizkušal sovoditelj Aleš Novak.

Najbolj brano