MIAW: Nakit iz fimomase, navdahnjen z ljubeznijo

Predstavljamo vam Mio, ki pod vzdevkom MIAW ustvarja nakit iz fimomase in je dobila največ glasov obiskovalcev na spletni strani tekmovanja Elle Talent v mesecu aprilu.

MIAW: Nakit iz fimomase, navdahnjen z ljubeznijo

28-letnica, ki se je s Primorske priselila na Gorenjsko, je po izobrazbi italijanistka in zgodovinarka, že od najstniških let pa ustvarja nakit.

Sodelujte in bodite opaženi tudi vi! Več podrobnosti o tekmovanju Elle Talent najdete tukaj.

Najprej ga je začela oblikovati iz perlic in žice, s časom pa je spoznala fimomaso in se se odločila, da bi lahko poskusila z malce drugačnim pristopom. Iz fimomase ne oblikuje le nakita, ampak tudi druge majcene okrasne predmete.

Omenjenemu materialu namenja največ pozornosti, saj je opazila, da je prijateljicam in znankam zelo vseč, občasno pa ga popestri še z drugimi elementi.

Miino ustvarjanje je trenutno povezano s prostim časom, a bi bila vesela, če bi se povpraševanje po izdelkih s časom povečalo.

Svoje blagovne znamke še nima, prav zaradi sodelovanja pri tekmovanju Elle Talent pa sta se z zaročencem ustvarila  prvi pravi logotip nakita MIAW.

Kaj Mio navdihuje? Ljubezen do oblikovanja in podpora bodočega moža.

Nakit MIAW najdete tudi na Facebooku.

Žirija je za marčevsko zmagovalko tekmovanja Elle Talent izbrala Urško Juršič in njen nakit UriKuri. Predstavili vam jo bomo v naslednji številki revije Elle.

Najbolj brano