Cindy Crawford ima jasno določeno dieto, vendar se občasno sprosti in takoj, ko opazi, da se je začela zrediti, se vrne na svoj jedilnik in poskuša jesti čim več zelenjavne juhe.
Ameriška manekenka Cindy Crawford, ena največjih še živečih legend v zgodovini manekenstva, je med zvezdnicami, ki krasijo septembrske številke ameriške in britanske izdaje revije Vogue.
Poleg Linde Evangeliste, Naomi Campbell in Christy Turlington nas Cindy na teh fotografijah spomni, zakaj je uradno ena najlepših žensk v zgodovini pop kulture.
Ne spreglejte:
- Nega kože je pomembna tudi v 60. letih: Ne pozabite na te ključne korake v vaši dnevni rutini
- Pozabite pletene pulije, to jesen prihaja trend puloverjev s posebnim detajlom, ki smo ga videli na vseh modnih brveh
- Kraljica Letizia na slovesnosti ob prisegi princese Leonor za špansko ustavo osupnila v temno modri obleki Caroline Herrera
Supermodel, ena prvih žensk, ki se tako imenuje, prihodnjega februarja praznuje 58. rojstni dan, posledice dolgoletnega dela na njenem fizičnem videzu pa se poznajo na njenem obrazu in telesu.
Obraz Cindy Crawford krasijo gube, njena koža ni tako napeta kot pri 20 letih, manekenka pa je videti izjemno in kot prava petdesetletnica, ki skrbi za svoje zdravje in videz.
Kako se prehranjuje Cindy Crawford?
Ena največjih lepotnih skrivnosti Cindy Crawford je njen jedilnik, ki je raznolik in uravnotežen. Vsaka porcija vsebuje 30 odstotkov beljakovin, 40 odstotkov ogljikovih hidratov in 30 odstotkov maščob, manekenka pa jé pet- do šestkrat na dan.
Kot je nekoč pojasnila, si dovoli, da se občasno sprosti in poje, kar hoče, nato pa gre za dva tedna na dieto. V tem obdobju skuša jesti čim več posebne zeljne juhe, ki jo včasih zaužije tudi petkrat na dan, s čimer telesu zagotovi dovolj hranilnih snovi in hidracije ter prežene nenadne napade lakote.
Recept za zeljno juho Cindy Crawford
Sestavine:
- 1 manjša ali polovica večje zeljne glave
- 6 glav čebule
- 4 velike korenčke
- 1 piščančja jušna kocka
- 400 gramov paradižnika
- peteršilj po okusu
- začimbe po želji
Priprava:
Vso zelenjavo drobno sesekljajte, nato pa jo dodajte vodi. Prižgemo najvišjo temperaturo, dokler ne zavre. Dodamo piščančjo kocko. Pustimo vreti približno eno uro na zmernem ognju.
Fotografije: Profimedia
Preberite še: Salma Hayek vs. Sofia Vergara: Katera je na istem dogodku bolje nosila vrtoglave srebrne platforme?
Priporočamo tudi: Iva in Aljoša Bagola v sproščenih topih z vzorci pokazala, da so klasične enobarvne majice precenjene!
Novo na Metroplay: "Materinstvo ti da novo dimenzijo organizacije, produktivnosti in empatije" | Sonja Šmuc