Odkrijte spomladanske čare luksuznega zaliva Čikat

Po obdobju zimskih mesecev s slabim vremenom in nizkimi temperaturami smo pripravljeni na revitalizacijo in prebujenje. Prav zato je zgodnja pomlad popoln čas za oddih v ekskluzivnem zalivu Čikat na Malem Lošinju, zalivu z edinstvenim podnebjem, celovito ponudbo in storitvami na najvišji ravni.

Promocijsko sporočilo, 14. 1. 2016
Odkrijte spomladanske čare luksuznega zaliva Čikat

Skriti raj avstro-ogrske aristokracije

Blagodejna mediteranska klima, naravni in zdravilni kotički otoka, turkizno morje in stoletni gozd alepskega borovca so zagotovilo, da je zaliv Čikat najboljša destinacija za pobeg od dnevne rutine.

Gostom so v tem edinstvenem zalivu na voljo elegantni hotel Bellevue, sofisticirana in pred kratkim obnovljena avstro-ogrska vila Hortensia in Boutique hotel Alahambra z vilo Augusto. Vsak od njih s svojo atraktivno in specializirano ponudbo ter vrhunskimi storitvami zadovolji vse želje in zahteve vsakega gosta.

Otok Lošinj v dolžino meri 33 kilometrov, medtem ko je širina otoka le od 4,75 do 0,25 kilometra, zaliv Čikat pa je nedvomno njegov najlepši del.

Ko se je avstro-ogrsko plemstvo zaljubilo v Lošinj, so prav v zalivu Čikat ob koncu 19. stoletja začeli graditi vile in razkošne počitniške hiše, ki ga krasijo še danes.

Preverite čarobnost in zdravilnost otoka Lošinj in zaliva Čikat iz prve roke in izkoristite atraktivne pakete, ki vključujejo nočitev z zajtrkom ali polpenzion v kombinaciji z bogato wellness in spa ponudbo. Prihranite do 20 % in sebi in svojim najbližjim privoščite pobeg v katerega od hotelov ali vil v tem mamljivem zalivu.

Pohitite, saj ponudba velja samo za rezervacije do 28. februarja 2016. Rezervirajte svojo nastanitev na www.cikatbay.com ali se obrnite na naše zastopnike, dosegljive na telefonski številki +385 51 661 101, ki bodo glede na vaše želje in potrebe pripravili najboljši paket samo za vas. Ponudba velja za nastanitve od 24. marca do 30. junija 2016.

Hoteli v zalivu Čikat

Hotel Bellevue

Bellevue je popolna mešanica moderne arhitekture in elegance, ki ustvarja oazo miru in sprostitve. Skrit v senci borovcev stoji le korak od morja, izjemne storitve pa zaokroža Spa Clinic, ki je proglašen za najboljši novi wellness in spa na svetu.

Boutique Hotel Alhambra

Butični hotel Alhambra je član prestižne skupine Small Luxury Hotels of the World. Gre za avstro-ogrski hotel, ki ga je davnega leta 1912 projektiral znani dunajski arhitekt Alfred Keller, po nedavni rekonstrukciji pa je pridobil želeno mero elegance in luksuza ter je v kombinaciji z vrhunskimi storitvami najatraktivnejši hotel na otoku Lošinj.

Villa Hortensia

Elegantna vila Hortensia zagotavlja svojim gostom mir in udobnost. Nudi vrhunske storitve po meri gosta, vključno z osebnim kuharjem in butlerjem ter osebnimi storitvami.

Najbolj brano