Otvoritev Vintage Vikenda

Včeraj se je v atriju trgovine Farandula otvoril prvi dan nakupovanja vintage in second hand oblačil. Atrij, polen oblek, čevljev in nakita, se je hitro napolnil z radovedneži in modnimi sladokusci, ki so želeli v svojo omaro prinesti nekaj svežine in nostalgije.

Otvoritev Vintage Vikenda - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Dogajanje je podžgal ognjeni mojster Hatanaa, bolj znan kot Mitja Benčina, ki se je predstavil na šovu Slovenija ima talent, prvi obiskovalci pa so se lahko osvežili s pijačo dobrodošlice. Glede množičnost obiska, kljub malo kislemu vremenu, lahko zaključimo, da je Ljubljana željna kvalitetne ponudbe rabljenih oblačil, na katera se še prepogosto gleda s prezirom.

Vintage Vikend skuša v Slovenijo vnesti v svetu že uveljavljen koncept nakupovanja s katerim starim oblačilom poskušamo dati pridih imenitnosti, posebnosti. Ponudba zajema tako 'vintage' kot 'second hand' oblačila in dodatke. Glavna razlika med njimi je, da so 'vintage' kosi posebni, redki, dizajnerski, lepo ohranjeni in posledično dražji.

Cene so primerne za vsak žep, saj so na voljo obleke od 1, pa vse tja do 100 evrov za dizajnerske vintage kose. Izjemno bogata je ponudba usnjenih torbic iz raznih obdobij, oblek v sedaj tako modernem mornarskem slogu in rožastih vzorcev. V nadstropju trgovine pa bodo v teh dneh na voljo tudi znižani kosi modne kolekcije Farandula.

Priložnost za nakupovanje imate še danes, 4. junija med 16h in 20h, ter v soboto in nedeljo, 5. in 6. junija med 10h in 14h v trgovini Farandula, na Ciril Metodovem trgu 10, nasproti ljubljanske stolnice.

Najbolj brano