Opel je pet oglasnih filmov za OnStar kampanjo snemal v Sloveniji

Avtomobilski izdelovalec iz Rüsselheima uvaja edinstven sistem storitev v Evropi! V novi Opel Astri bodo namreč predstavili sistem Opel OnStar, ki v avtomobilu zagotavlja dostopno točko Wi-Fi, samodejni nujni klic v primeru nezgode in mobilno asistenco. Video oglase, ki bodo predvajani na najbolj gledanih TV postajah, YouTube-u in na socialnih omrežjih pa so poleti posneli v Sloveniji!

Opel je pet oglasnih filmov za OnStar kampanjo snemal v Sloveniji - Foto: Opel

»Opel OnStar še zdaleč ni le produkt inženirske fantazije, marveč je nova vrsta prestižnosti z zmožnostjo ohranjanja življenj. Sistem zagotavlja številne storitve in funkcije za individualno nagovarjanje ciljnih skupin različnih starosti,« pravi Oplova direktorica Tina Müller. »Tako imenovana generacija pametnih telefonov bo posebej cenila vstopno točko 4G LTE Wi-Fi. Starejšim bodo občutek varnosti v vožnji zagotavljale storitve kot je nujni klic (Emergency Call Servis) in mobilna asistenca (Roadside Assistance). Samo Opel zagotavlja uporabnikom tako vsestransko podporo. Naša oglasna kampanja je zastavljena tako, da izpostavi potrebe različnih uporabnikov in predstavi sistem, kot najbolj raznolik med primerljivimi.«

Pet oglasnih filmov posnetih to poletje v Sloveniji

Individualen pristop bo posebej nazorno izpostavljen v petih TV in video oglasnih filmčkih, predvajanih na najbolj gledanih TV postajah, YouTube in komunikacijskih kanalih družabnih omrežij. Filmčke je ponovno zaznamoval ambasador Oplove kampanje Ken Duken. Igralec je že sodeloval v nagrajeni kampanji »Umparken im Kopf« in drugih Oplovih projektih.

Tokrat so Oplovci za snemanje oglasnih filmov izbrali Slovenijo, saj so jih snemali poleti v Ljubljani in njeni širši okolici (na Perovem pri Kamniku, pred in v Kristalni palači, pred Trgom Republike, pred Poljansko gimnazijo ...).

OnStar bo najprej na voljo v 13 evropskih državah, kasneje pa se bo krog držav povečeval, vključno s Slovenijo, kjer ga v vozilih pričakujemo proti koncu prihodnjega leta.

Filme smo na YouTube-u za vas izbrskali kar mi - oglejte si jih:

Najbolj brano