Obujanje spominov, kot smo jih obujali včasih

7. 3. 2023
Obujanje spominov, kot smo jih obujali včasih (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Kje pa vi shranjujete najljubše spomine? Ste eni izmed tistih, ki imajo na telefonu na tisoče slik shranjenih v oblaku? Kolikokrat si res vzamete čas in jih prebrskate?

Kaj pa če vam povemo, da imamo stilsko rešitev, s katero bodo spomini vedno pri roki?

Na poličkah trgovine Smile Concept Store smo našli kolekcijo dizajnerskih albumov, katerih ne boste želeli pospraviti v omaro ali na podstrešje. Gre za kolekcijo podjetja Printworks, ki stremijo k temu, da oblikujejo produkte, ki jih želimo imeti vedno blizu. Zakaj? Zato, da foto album čim večkrat vzamemo v roke in obudimo najljubše spomine. V krogu tistih, ki so nam blizu, in na tiste, ki jih imamo najrajši.

Razvite fotografije imajo svoj čar. In občutek listanja po albumu zagotovo prekaša brskanje po telefonu. Fotografije so večne in so neprecenljiv spomin, ki preprosto ne sme manjkati v vašem domu.

Ker gre za kolekcijo albumov z vložnimi listi, imate pri oblikovanju povsem prosto pot. Vsak list pa vabi, da poleg fotografije, nanj pripišete še kakšen nepozaben spomin. Da bo zares večen.

Vabimo vas, da prebrskate spletne poličke trgovine Smile Concept Store in izberete tistega pravega za vaš dom. Verjamemo, da se bo težko odločiti samo za enega.

Fotografije: Promocijsko gradivo

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač