Na našo glasbeno sceno je 'zajadrala' Raiven

Raiven je umetniško ime, za katerim stoji Sara Briški Cirman, ki trenutno obiskuje 4 letnik konservatorija za glasbo v Mariboru, smer harfa in solo vokal. Prisluhnite njeni prvi skladbi Jadra.

Raiven - Foto: promocijsko gradivo

Njena prva skladba Jadra je nastala v sodelovanju s Tadejem Koširjem, avtorjem pesmi, sicer pa članom skupine Muff, ter producentom Jernejem Kržičem, članom skupin Neomi ter Zebra Dots.

"Skladba govori o odnosu dveh občutljivih duš, ki se težko znajdeta v vsakodnevnem vrvežu in iščeta zavetje pri drug drugem," je ob težko pričakovanem izidu povedala Raiven.

Besedilo je nastalo izpod peresa Simone Jerale, skladba pa bo kmalu dobila tudi video podobo, za katero bodo poskrbeli fantje iz Benjamin produkcije.

Simpatična ustvarjalka svoj prvenec napoveduje za prihodnjo pomlad, do takrat pa jo čaka še veliko trdega dela, ki ga bo potrebno združiti s prenekatero aktivnostjo vsakdana.

Že vrsto let je zaljubljena v harfo, kateri namenja številne ure in njeni izvedbi na to prastaro strunsko glasbilo lahko prisluhnemo tudi v Jadrih.

Vabljeni k poslušanju:

Solo vokal, kateremu se posveča tudi na konservatoriju, nadgrajuje s pričujočimi modernimi izvedbami, posebno strast pa ji predstavlja operno petje ...

In kaj še skriva Raiven?

Raiven

Precej neobičajne hišne ljubimce – sokole, s katerimi odrašča že od malih nog.

Najbolj brano