Meghan Markle in princ Harry bosta sodelovala z Netflixom. Vse, kar vemo do sedaj

Sodelovanje bo trajalo več let.

Meghan Markle in princ Harry bosta sodelovala z Netflixom. Vse, kar vemo do sedaj - Foto: Profimedia

Uradno je! Princ Harry in Meghan Markle sta z Netflixom podpisala večletno pogodbo, v kateri naj bi producirala dokumentarne filme, dokumentarne serije, filme, scenaristične televizijske oddaje in otroške programe izključno za tega velikana.

Po poročanju The New York Timesa sta vojvoda in vojvodinja Susseška ustanovila še neimenovano produkcijsko podjetje, ki je že začelo ustvarjati vsebine za Netflix. Po objavi bo novo podjetje delovalo neodvisno od njune dobrodelne organizacije Archewell. Ta novica je prišla kmalu po tem, ko naj bi se par sestal s predstavniki Disneyja, Applea in NBCUniversal.

Čeprav obstaja možnost, da se bo par - ki bo verjetno večino časa preživel za kamero - pojavil na zaslonu, je The New York Times potrdil, da se Meghan v bližnji prihodnosti ne namerava vrniti k igranju. Na srečo njuna nedavna selitev v Santa Barbaro pomeni, da sta zdaj precej bližje Hollywoodu.

"Naš poudarek bo na ustvarjanju vsebin, ki informirajo, a hkrati tudi dajejo upanje," je dejal par v izjavi za The New York Times. "Kot novopečenima staršema nama je pomembno tudi ustvarjanje inspirativnega družinskega programa." Par je dodal, da bo Netflix z "izjemnim dosegom pomagal deliti vplivno vsebino, ki bo odklenila akcijo."

"Izjemno ponosni smo, da sta izbrala Netflix za svoj ustvarjalni dom, in  navdušeni smo nad pripovedovanjem zgodb z njima, ki lahko pomagajo graditi odpornost in povečajo razumevanje za občinstvo povsod," je dejal Ted Sarandos, izvršni direktor in vodja vsebin Netflixa.

Čeprav je morda večletna pogodba za nekatere presenečenje, je pomembno omeniti, da se par ni prvič združil z Netflixom.

Prejšnji teden je bil na Netflixu premierno prikazan dokumentarni film o paraolimpijskih igrah z naslovom Rising Phoenix, ki se je prav tako zgodil s presenetljivim nastopom princa Harryja, ki je ustanovil Invictus Games.

Če se sprašujete, kakšno vsebino naj bi par ustvarjal, E! News poročajo o naravoslovni dokumentarni seriji in animirani seriji, namenjeni navdihujočim ženskam. Glede na objavo nameravata vojvoda in vojvodinja svoj novi dogovor z Netflixom uporabiti za poudarjanje različnih glasov.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Neon barve bomo v novi sezoni nosili tako

Priporočamo tudi: Pozabite na jopico in modrček iz kašmirja, Katie Holmes je pravkar napovedala nov trend

Najbolj brano