ELLE dogodki: Kam vse se lahko odpravite po Sloveniji v naslednjih dneh?

19. 9. 2022
ELLE dogodki: Kam vse se lahko odpravite po Sloveniji v naslednjih dneh? (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta teden lahko na svoj spored vključite koncert, nogometno tekmo, gledališko predstavo in še več!

LJUBLJANA

V sredo, 21. septembra bo v šov-restavraciji Nebo ob 20:30 na ekskluzivnem koncertu z bendom nastopila Nina Pušlar, ki bo decembra izdala svoj sedmi studijski album. Napovedala ga bosta z latinskim temperamentom prepojena skladba 'Prste stran' in spremljevalni video, ki je nastal pod režijsko taktirko plesnega mojstra Anžeta Škrubeta. Na koncertu boste lahko prvič prisluhnili koncertni izvedbi nove pesmi in bili priča morda še kakšnemu presenečenju. Zadnje vstopnice za ta dogodek so na voljo tukaj.

V četrtek, 22. septembra bodo v Kinu Šiška v okviru festivala New Realations ob 20. uri nastopili glasbeniki Lorenzo Senni, Debit, Širom & Y. Gourdon. Vstopnice so na voljo tukaj.

V soboto, 24. septembra se bosta na stadionu Stožice ob 18. uri pomerili nogometni ekipi Slovenije in Norveške. Vstopnice so na voljo tukaj.

Vsi posamezniki, lačni gibanja, se lahko v nedeljo, 25. septembra ob 11. uri udeležite dogodka Dan miganja zame v Arboretumu Volčji Potok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNG Drama Ljubljana (@sngdramaljubljana)

V ponedeljek, 26. septembra se lahko ob 20. uri odpravite v Križanke na ogled predstave M. Atwood: PENELOPIADA, kjer v glavnih vlogah nastopajo Polona Juh, Sabina Kogovšek in Saša Pavlin Stošič. Vstopnice so na voljo tukaj.

MARIBOR

V petek, 23. septembra bosta Hišo Oz na večernem koncertu ob 20. uri zatresla Vlado Kreslin in Iztok Cergol. Karte za dogodek najdete tukaj

PTUJ 

Priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić bo v petek, 23. septembra ob 20. uri nastopila na Ptuju, natančneje v Areni Campus Sava Ptuj. Vstopnice so na voljo tukaj.

NOVO MESTO

Vsi navdušenci nad dalmatinsko glasbo bodo prišli na svoj račun, saj bo v petek, 23. septembra v Športni dvorani Leona Štuklja nastopil Petar Grašo. Vstopnice so na voljo tukaj.

V soboto, 24. septembra bo Pivo & Burger Fest prvič gostoval v Novem mestu, natančneje na Glavnem trgu. Vse tamkajšnje gurmane bo razveseljeval od 11. do 22. ure. Vstop je prost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pivo & Burger Fest (@pivoinburgerfest)

KRAS

V petek, 23. septembra bo v Vili Vipolže ob 19. uri nastopil kvartet "Flavio Paludetti Band", močan koktajl soula, bluesa in funka. Vstopnice lahko kupite v Vili Vipolže in na TIC Brda.

Fotografije: Profimedia, Matic Kremžar in IG

 
Kamorkoli se boste že odpravili, vam Elle želi ob tem obilo zabave!

Priporočamo tudi: Valižanska princesa Kate se je na kraljičinem državnem pogrebu poklonila s sentimentalnimi biseri

Preberite še: To so najbolj trendne torbice jeseni 2022

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan