Joker Out navdušili na elitni podelitvi glasbenih nagrad MAC (njihovi stajlingi so bili izjemni)

Elle ne bi bila Elle, če ne bi nemudoma opazila modnih oprav naših nadarjenih glasbenikov.

Joker Out navdušili na elitni podelitvi glasbenih nagrad MAC (njihovi stajlingi so bili izjemni) - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Gregor Zalokar

Najbolj priljubljena in vroča glasbena skupina na naši sceni Joker Out je ta teden nastopila na mondeni podelitvi glasbenih nagrad MAC Awards, ki združuje glasbene ustvarjalce iz območja bivše Jugoslavije. Fantje, ki so obenem naši letošnji predstavniki na Pesmi Evrovizije, so edini Slovenci, ki so nastopili na tem velikem odru v beograjski Štark Areni. Novinarjem so zaupali, da je bil slednji tako odlična priprava za tistega, ki jih čaka pomladi v Liverpoolu.

Kot pričakovano, so s svojo energijo in nastopom dodobra razgreli občinstvo, ki so ga tvorila največja glasbena imena na Balkanu. Fantje so bili nominirani za rock pesem leta, in sicer za hit Barve oceana. Odrezali so se odlično, saj so jim kipec le za las speljali prijatelji Buč Kesidi.

Gregor Zalokar, PR-ovec skupine, nam je zaupal, da so za fante v Beogradu zelo lepo poskrbeli. Veseli jih, da so se lahko predstavili srbskemu občinstvu na tako velikem odru, potem ko so tam pred kratkim izdali svoj prvi uradni singel Demoni, in obenem nastopili na lanskem Exitu. Letos bodo Joker Out še bolj prisotni v širši regiji in tako pričakujejo, da bodo naslednje leto pospravili tudi kakšen kipec na MAC Awards. 

Elle pa ne bi bila Elle, če ne bi nemudoma opazila stajlingov naših nadarjenih glasbenikov. Prvi skupinski stajling so fantje do potankosti poenotili, in sicer so vsi nosili črne hlače ter jakne v videzu usnja, skupaj s črnimi puliji, ki so poskrbeli za njihov prihod na omenjeno prizorišče v velikem slogu. Gre za odlično mešanico drznega in večnega sloga, ki se dodobra prilega tipu tovrstne prireditve.

Za svoj nastop s pesmijo Demoni pa so se fantje preoblekli v bolj eklektičen skupinski stajling. Gradili so ga posamični videzi, ki so se med seboj razlikovali, a skupaj delovali kot usklajena celota. Pri tem so posegli po barvah, kosi pa so črpali navdih iz različnih zgodovinskih obdobij in kulturnih primesi.

Preberite še: To so nam Joker Out zaupali o tem, kaj bodo nosili na Pesmi Evrovizije 2023

Kris Guštin, Bojan Cvetićanin, Nace Jordan, Jure Maček in Jan Peteh 

Ni torej presenečenje, da so Joker Out tudi prejemniki zadnjih Elle Style Awards, ki poleg prezence, ustvarjalnosti in dosežkov nagrajujejo tudi dober slog, ki ga fantje več kot očitno imajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creative Studio Blur (@creativestudioblur)

Detajl njihovega prvega stajlinga.

Joker Out bodo kmalu prvič predstavili pesem, s katero nas bodo zastopali na Evroviziji, in sicer 4. februarja v posebni oddaji na RTV, ki je ne gre spregledati.

Fotografije Aleksandra Saša Prelesnik, Gregor Zalokar in IG

Preberite še: Tukaj je nova ELLE! Dekleta z uredništva tokrat brskamo po skritih zakladih naše nostalgije in iščemo svoj zen

Priporočamo tudi: Osebno s priznano fotografinjo Uršo Premik: "Za nekatere spomine in sončne zahode je morda dobro, da ostanejo le v glavi."

Najbolj brano