Equa je razprodala nov dizajn stekleničke za vodo, še preden je sploh razkrila njen videz

Poglejte, zakaj je tako posebna in kje lahko dobite svojo. Želeli jo boste.

Equa je razprodala nov dizajn stekleničke za vodo, še preden je sploh razkrila njen videz - Foto: Equa

Ena najbolj uveljavljenih blagovnih znamk stekleničk za vodo za večkratno uporabo EQUA, znana po vrhunskih oblikovalskih rešitvah in ​​inovativnem pristopu k inženirstvu, je ta teden presenetila, ko je razprodala svojo novo kolekcijo stekleničk za vodo, brez da bi javnosti sploh razkrila celoten videz novih dizajnov.

"Odločili smo se, da pripravimo posebno edicijo za našo najbolj pripadno skupnost, ki zaupa v naše delo in vizijo in ve, da ne lažemo, ko obljubimo osupljiv rezultat. Vedno smo verjeli v uspeh tega izdelka, vendar zagotovo nismo pričakovali takšnih rezultatov," je povedala Stella Korosec, soustanoviteljica EQUE, o predkampanji omejene serije Timeless Collectors piece.

O novi Timeless steklenički

Steklenička je izdelana tako, da prestane preizkus časa, narejena je iz 151-gramske kocke iz nerjavečega jekla in je izjemno lahka in priročno majhna. Poleg elegantnega dizajna z zavarovanim ročajem in popolnoma pokritim pokrovčkom, si zasluži naziv zero waste steklenička, saj jo je mogoče v celoti reciklirati. Oblikovalec nove stekleničke je Luka Pirnat.

EQUA TIMELESS je na voljo v dveh velikostih (600 in 1000 ml) in štirih barvah preko spletne povezave www.myequa.com.

Fotografije: Equa

Preberite še: Katie Holmes nosila najbolj priljubljeno jesensko jakno te sezone

Priporočamo tudi: Nova živalim prijazna kolekcija H&M bo navdušila vse ljubitelje 90-ih let

Najbolj brano