Naj bo tudi vaša ustna higiena vsak dan v koraku s trendi

Sodoben življenjski slog nam omogoča, da smo urejeni vedno in povsod. Ne glede na to, kakšne so vaše vsakdanje aktivnosti, ne smete pozabiti na ustrezno ustno higieno. Ionske in sonične zobne ščetke so idealna rešitev za vse, ki želite najboljšo skrb za dlesni in zobe, ter hkrati sledite trendom sodobnega razvoja. 

Promocijsko sporočilo, 8. 7. 2022
Naj bo tudi vaša ustna higiena vsak dan v koraku s trendi - Foto: Aaspire

Dolgi delavniki, skrb za dom, druženje s prijatelji in ukvarjanje s prostočasnimi aktivnostmi so pogosto stalnica vsakodnevnega življenja. Ker dneve pogosto preživimo ob številnih opravkih, je učinkovita skrb za ustno higieno še kako dobrodošla. In tu moramo zaupati najboljši tehnologiji.

Pregled trga razkriva pravi dragulj med zobnimi ščetkami – zobna ščetka blagovne znamke Aaspire by Jure Košir v svojem delovanju združuje dve napredni tehnologiji za čiščenje zob in dlesni – ionsko in sonično.

Aaspire

Linijo izdelkov Aaspire by Jure Košir sicer na slovenskem trgu predstavlja nekdanji smučarski as Jure Košir. Kot sam pravi, izdelki blagovne znamke Aaspire nastajajo kot prizadevanje za izboljšave življenja drugih s poudarkom na zdravem in aktivnem življenjskim slogom.

Tudi na poti popolnoma urejeni

Linija zobnih krtačk AASPIRE IONICKISS IONPA TRAVEL je še posebej prilagojena za vse, ki ste radi urejeni skozi cel dan in si zobe radi umijete tudi v pisarni ali kjer koli na poti. Zobna krtačka ima izjemno funkcionalno zasnovo, saj jo pokrov varuje pred zunanjimi vplivi in nudi dodatno zaščito pred bakterijami, virusi in mikrobi.

Ker tehta le 50 gramov, je praktične velikosti in elegantnega dizajna, s približno 22.000 vibracijami na minuto pa zagotavlja učinkovito čiščenje zob. Pozor! Pri uporabi ne potrebujete zobne paste.

Aaspire

Napredna tehnologija in eleganten dizajn

Zobna krtačka AASPIRE IONICKISS IONPA HOME nudi popolno zaščito zob pri domači uporabi. Z do 50 čiščenji z le enim polnjenjem omogoča funkcijo močnega čiščenja z vibracijami do 26.000 na minuto, uporabniki z občutljivejšimi dlesnimi pa lahko izbirate med kar štirimi različnimi programi čiščenja. Poleg izvrstne učinkovitosti krtačke Aaspire odlikuje tudi unikaten dizajn, ki so v sodobno kovinski temno modri ali beli barvi popoln dodatek vsakemu domu.

Aaspire

Zobna ščetka Aaspire by Jure Košir je poleg rednih obiskov zobozdravnika nepogrešljiva za zdrav in samozavesten nasmeh. Zaradi možnosti menjave nastavkov ima izjemno dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa za uporabo ni potrebna zobna pasta, zaradi česar je tako trajnostna, kot tudi praktična izbira.  Uporabnikom je na voljo v Shoppsterjevi spletni trgovini.

Najbolj brano