Na voljo nova SNYRxEQUA steklenička!

EQUA in Nina Šušnjara sta združili moči pri oblikovanju nove, rose gold stekleničke za vodo, z dodano zapestnico. Zapestnica lahko služi kot dodatek steklenički, ali pa kot zapestnica na roki.

Nina Šušnjara

EQUA predstavlja nov projekt, pri kateri je združila moči s priznano slovensko oblikovalko, Nino Šušnjaro, lastnico znamk SNYR in SUSNYARA, ter oblikovala novo Rose Gold stekleničko za vodo.

Equa

Nina je poznana po tem, da oblikuje za ženske z značajem, njeno delo pa temelji na urbanem uličnem slogu, surovih materialih iz okolice, v zadnjem času pa se vse bolj nagiba k nevtralnim nude in rose gold odtenkom. In prav takšna je tudi nova SNYR x EQUA steklenička.

EQUA x SNYR stekleničko za vodo krasi rose gold zamašek, silikon za zaščito v nude barvi in zapestnica, ki služi kot dodatek k steklenički, nosiš pa jo lahko tudi na roki.

Equa

Združitev stekleničke za vodo in zapestnice skrbi za to, da boste vedno modne in v stilu, kjerkoli ste. Hkrati pa boste popile zadostne količine vode - saj veste, kako pomembna je hidracija, kajne?

Svojo stekleničko si lahko priskrbite TUKAJ.

Preberite še: Zakaj so Francozinje tako seksi?

Priporočamo tudi: MBFWLJ: Prihaja aprilska edicija z največjim številom modnih oblikovalcev doslej

Najbolj brano