Poznate svojo ljubezensko številko? Poglejte, kaj vam sporoča

Katera je vaša številka?

Poznate svojo ljubezensko številko? Poglejte, kaj vam sporoča - Foto: Profimedia

Numerologija je prepričanje, da številke (in črke) delujejo s svojo energijo in edinstvenimi lastnostmi. Tisti, ki jo prakticirajo, pravijo, da številke in črke, povezane z vami, vplivajo na vašo zgodbo. Numerologija preučuje povezavo teh številk in črk z našim značajem in dogodki v našem življenju.

Rojstvo sodobne numerologije se je zgodilo že v šestem stoletju. Grški filozof in matematik Pitagora je verjel, da številke odmevajo z vibracijami vesolja. Menil je, da se vse nanaša na številke in da vsaka številka pulzira z različno vibracijsko energijo. Naučil nas je, da nas ta energija povezuje z zvezdami, planeti in vesoljem.

Vsi imamo različne številke, ki izhajajo iz našega imena in rojstnega dne. Ena izmed teh je naša ljubezenska številka.

Vaša ljubezenska številka izhaja iz črk vašega imena in opisuje naravo vaših odnosov, kako ravnate z drugimi in kaj potrebujete.

Vas zanima, kako izračunate svojo številko?

Osredotočite se na ime, ki ga uporabljate, ne nujno na ime z vašega rojstnega lista. Podobno, če ste po poroki spremenili priimek, lahko uporabite bodisi rojstno ime bodisi zakonsko ime, ne glede na to, kateri vam je bolj domač.

Nato vsaki črki pripišite številko. V spodnji tabeli si lahko ogledate, kateri številki ustrezajo črke v vašem imenu. Zapišite si vse in jih seštevajte, dokler ne zmanjšate na končno številko med 1 do 9. To je vaša ljubezenska številka.

Na primer: Meghan Markle = 4 + 5 + 7 + 8 + 1 + 5 + 4 + 1 + 9 + 2 + 3 + 5 = 54 = 5 + 4 = 9.

Kaj številke pomenijo?

Številka 1

Več je bolje. Privabljate ljudi s svojo samozavestjo in karizmo. Hitro sklepate prijateljstva, toda ne želite, da se preveč približajo. Raje imate širok krog priložnostnih prijateljev kot peščico zelo tesnih prijateljev. V ljubezni ste lahko spontani in nepopustljivi. Radi imate, da vas občudujejo, in če se vam zdi, da za svojo simpatijo niste na prvem mestu, se hitro poslovite.

Dobro se ujamete s številkami 1, 2, 5 in 9.

Številka 2

Hrepenite po intenzivnosti in tesnih povezavah v svojih odnosih. Čim tesnejša je vez, tem bolje. Fizično in čustveno se morate počutiti blizu svojih partnerjev in všeč so vam vse tradicionalne pasti romantike in odnosov. Ste zelo empatični in zaščitniški, a tudi zelo občutljivi. Če se počutite negotovo, se umaknete vase.

Dobro se ujamete s številkami 2, 4, 6 in 8.

Številka 3

Ste zabaven in družaben metulj. V romantiki imate zapeljivo navzočnost. Osvajanja prihajajo (in gredo ...) enostavno. Ne marate biti zavezani in vedno iščete zanimivo novo osebo, s katero se lahko zapletete. Lahko ste bežni in pretirani. Veliko bolj ste navdušeni nad nekom novim kot nad dolgoletno najboljšo prijateljico.

Dobro se ujamete s številkami 1, 5, 7 in 8.

Številka 4

Ste praktični, disciplinirani in dosledni. Všeč vam je red in organizacija, tudi v najtesnejših odnosih. Mir in harmonija sta vam zelo pomembna, zato se izogibate drami in konfliktom. Včasih pa hrepenite po strastnem srečanju in če stvari postanejo nekoliko preveč tihe in lahke, je velika verjetnost, da tak odnos prevetrite.

Dobro se ujamete s številkami 2, 4, 6 in 8.

Številka 5

Raznolikost vam je ljuba. Ste intelektualni, duhoviti in ostri. Imate dolgo vrsto ljudi, ki se želijo družiti s vami, kar je dobro, ker vam zlahka postane dolgčas. Potrebujete partnerja, ki vas lahko zabava, dohaja vašo energijo, vam daje veliko prostora in ne pričakuje, da boste 24 ur na dan ob njihovi strani (ali celo dosegljivi).

Dobro se ujamete s številkami 1, 5, 8 in 9.

Številka 6

Radi ustrežete ljudem in se neradi vpletete v kakršne koli vrste konfliktov. Ste sproščeni in želite, da je vaše razmerje prav tako mirno in brez zapletov. Prednostno določate svoja prijateljstva in radi ste v stabilnih in dolgoročnih romancah ter skupaj oblikujete srečno gnezdo tam, kjer se počutite varno.

Dobro se ujamete s številkami 2, 4, 6 in 8.

Številka 7

Ste pravi sanjač, toda vaša živahna romantična domišljija lahko povzroča težave v odnosih, ker negujete idealizirane in perfekcionistične vizije ljubezni. Ste očarljivi in občutljivi in se zlahka zaljubite… Vzpostavljanje odnosov ne povzroča glavobolov. Stvari se zdijo boljše v vaši domišljiji kot v resničnem življenju.

Dobro se ujamete s številkami 3, 5, 7 in 9.

Številka 8

Ste močan igralec: odločen, ammbiciozen, organiziran in discipliniran. V romantičnih odnosih ste lahko nekoliko premočni, ker imate stvari radi po svoje. Malo se ohladite. Zaupanje je bistvenega pomena - začutiti morate, da je vaš partner stoodstoten, drugače se ne sprostite. Vaša vztrajnost pri delu lahko ponavadi premaga večino ovir.

Dobro se ujamete sštevilkami 2, 3, 4 in 6.

Številka 9

Prosti duh! Ste zelo prijazni in spoščeni, z velikim krogom prijateljev in znancev. Vendar ste le redko na enem mestu, kar bi lahko postalo težava. Sovražite občutek vezanosti. Radi pohajkujete in raziskujete. Toda z enako kreativnim in svobodomiselnim partnerjem bi lahko bili srečni.

Dobro se ujamete s številkami 1, 2, 5 in 7.

Prirejeno po članku s Cosmopolitan US.

Fotografije: Profimedia, Cosmopolitan

Preberite še: Cher je nosila ta stajling in dokazala, da je kraljica zimske mode

Priporočamo tudi: 10 najlepših bleščičastih oblek iz Zare, v katerih lahko pričakate novo leto

Najbolj brano