Letos svoji mami in babici podarite darila s tem čudovitim pomenom

Marec je mesec žensk. Močnih, neustavljivih, nežnih in skrbnih posameznic, ki jih slavimo kar z dvema praznikoma: dan žena in materinski dan.

Letos svoji mami in babici podarite darila s tem čudovitim pomenom - Foto: Osebni arhiv

Materinski dan je praznik, na katerega se spomnimo naših mam, njihovega odrekanja, skrbi, ki se nekončajoniti, ko odrastemo in neomejene nesebičnosti, ki nas vsakodnevno poboža.

Mama je res le ena sama in vsak dan našega življenja moramo biti hvaležni za njene spodbudne besede, nasvete, ki smo jih v mladih letih le stežka poslušali, kasneje pa spoznali, da je imela v večini primerov prav.

Čeprav moramo mami biti hvaležni vsak dan in ji tudi večkrat povedati, kako zelo jo imamo radi, pa je materinski dan še dodatno poseben praznik, na katerega praznujejo naše najboljše mame. Zato je pomembno, da jih na ta dan objamemo, jim zaželimo lep dan in jim ga z manjšo pozornostjo polepšamo.

Tudi za materinski dan sopri slovenski blagovni znamki Cuckoo Cups ustvarjalci ponovno zavihali svoje rokave in pripravili ogromno čudovitih izdelkov, ki jih bo vesela vsaka mama. Obenem pa so strnili nekaj misli, zakaj so mame zares najboljše.

Mama vedno poskrbi, da nismo lačni

Ko smo prišli lačni iz šole, ko so nas obiskali naši prijatelji iz šole, ali ko se mimogrede oglasimo na obisku po napornem dnevu, nas bo na mizi zagotovo pričakala kakšna mamina dobrota. Poleg tega pa vedno misli, da premalo jemo in nas prepričuje, da moramo pojesti šetretjo porcijo, čeprav smo že zdavnaj siti.

Če se vaša mama nikakor ne more upreti pripravi hrane, kadarkoli pridete na obisk,bozanjo kot nalašč deska z napisom Jejte, jejte, bom še narezala!

Mama vedno poskrbi, da se imamo lepo

Tudi, ko smo žalostni in ne vidimo konca težavam, se obrnemo na mamo, ki vedno postreže s pametnim nasvetom, nam ponudiramo za jokanje ali pa nam speče najljubše pecivo. Poskrbi za čudovita praznovanja rojstnih dni in krasne počitnice, pričarala pa nam je tudi navihano in razigrano otroštvo. Mama vedno poskrbi, da se imamo lepo in da v življenju iščemo predvsem pozitivne stvari.

Podarite ji emajliran lonček ali džezvo z napisi, kot so Zaradi tebe je pri nas doma lepo, Hvala, ker te imam, Dom je tam, kjer je srce,Najboljša babi in Najboljša mami.

Mama te nikoli ne pusti na cedilu

Ko smo bili majhni je poskrbela za nas, nas objela ponoči, ko smo imeli nočne more in nam pomagala reševati šolske naloge. V najstniških letih se je prepirala z nami in poslušala naše ljubezenske težave, s svojo odkritostjo in nasveti pa poskrbela, da smo postali samostojni in samozavestni odrasli. Če njenih nasvetov in lekcij včasih nismo dojeli, danes gledamo nanje drugače in jih prenašamo naprej na svoje otroke.

Prav zato bo zanjo odlično darilo cedilo z napisom Nikoli te ne bom pustila na cedilu.

Mamina kuhinja najbolje diši

Naša najljubša jed je zagotovo tista, ki nam jo pripravi mama. Najboljša torta za rojstnidan, slastna juha, ko obležimo bolni ali goveja juha za nedeljsko kosilo. Mamini recepti so zagotovo zlata vredni in poskrbijo za prave pojedine. Njihova skrivna sestavina? Ščepec ljubezni. Če je vaša mama navdušena kuharica, bodo zanjo kot nalašč piskri z napisi (7L) Pripravljeno z ljubeznijo, Goveja župca, Najboljša kuharicain povsem novapiskra(3L) Začinjeno z ljubeznijo in Skrivna sestavina je ljubezen. Dodajte k nakupu še leseno češnjevo kuhalnico s šaljivim napisom Meša se miali pa leseno žličko z napisom Zajemam življenje s polno žlico. S takšno pohvalo si boste zagotovo zagotovili naslednje nedeljsko kosilo.

Mama je tista, ki daje nasvete

Čeprav smo se v najstniških letih z njo prerekali in njene modre besede poslušali tako, da so šleskozi eno uho notri in skozi drugo ven, v odraslih letih večkrat ugotovimo, kako prav je imela in kako prav nam v vsakdanu pridejo njeni nasveti. Mama je res ena sama in z vsakim naukom in pridigo je želela, da se nekaj naučimo in tako poskrbimo za bolj srečno življenje. Za naše mame je tako primeren tudi lončekali džezvas preprostim napisom Mama, Draga mama, zdaj razumem in pa Vsaka mama je prava mama.

Poleg vseh izdelkov, ki so namenjeni izključno našim predragim mamam ali babicam, so na voljo tudi personalizirani Cuckoo Izdelki, kar pomeni, da lahko tudi sami izberete citat, ki je namenjen prav vaši mami.

Fotografije: Cuckoo cups

Preberite še: Renée Zellweger očarala s svojo novo pričesko, ki spominja na kultno pričesko »The Rachel«

Priporočamo tudi: Megan Fox je oblekla najbolj priljubljen kos te prehodne sezone

Najbolj brano