Renée Zellweger očarala s svojo novo pričesko, ki spominja na kultno pričesko »The Rachel«

Je to najbolj priljubljena pričeska zadnjega leta?

Renée Zellweger očarala s svojo novo pričesko, ki spominja na kultno pričesko »The Rachel« - Foto: Profimedia

Pričeska "The Rachel" je ena največjih zapuščin Prijateljev do zdaj in mi se ne čudimo! Prefinjeni sloji te frizure, ki uokvirjajo obraz, so bili eden najbolj trendovskih videzov pričesk v 90-ih in še danes vplivajo na poimenovanje pričesk po vsem svetu.

Kljub temu je celo Jennifer Aniston priznala, da to ni bila najlažje dosegljiva pričeska. Za ABC News je povedala, da se je redno trudila, da bi njena pričeska "Rachel" izgledala dobro. ""Rachel "je bila ena najtežjih pričesk za vzdrževanje," je povedala za ABC News. "Jaz, sušilec za lase in krtača za lase nismo bili namenjeni drug drugemu. Ko je moje lase oblikoval Chris McMillan, frizerski stilist, ki je poskrbel za mojo preobrazbo, so bili moji lasje čudoviti. Toda ko sem bila prepuščena sama sebi, nikoli niso bili videti enako!" Jennifer je še pripomnila, da je všasih še vedno zmedena zaradi globalne fascinacije z njenimi lasmi. "To je na nek način smešno in zabavno in seveda mi je laskavo - a vedno se tako zasmejim, ko slišim, da ljudje govorijo, da imam odlične lase, ker je bil kot otrok to vedno izziv," je dejala za ABC News.

Obuditev pričeske "The Rachel"

Da, ta pričeska je še vedno priljubljena v laseh. Nedavno jo je nosila Renée Zellweger na rdeči preprogi letošnjih podelitvah zlatih globusov in celo pričeska Chrissy Teigen prikima slavnim Prijateljem. Chrissy se je na Instagramu predstavila s svojim novim videzom las, ki je bilpresenetljivo podoben pričeski "Rachel" iz 90-ih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kaj vam v razmerjih povzroča največje težave glede na nebesno znamenje?

Priporočamo tudi: Tukaj je nova ELLE! Modna urednica se tokrat sprašuje, kam jo bo v prihodnosti mahnila moda?

Najbolj brano