"Če ste pod stresom, uporabite AMETIST" (+6 kristalov, ki vam lahko POMAGAJO)

Kristali so tisto, kar prikličejo iz vas. Ni pomembno, kateri je in kakšen je  če se z njim počutite varno in prijetno, je pravi za vas.

ROŽEVEC

Ljudje ga pogosto imenujejo kamen srca, saj navdihuje ljubezen. Rožnata barva pomaga pri očiščevanju psihe, in ker močno vpliva na čustva, je primeren za ljudi, ki so apatični, depresivni ali naveličani - prebuja odločnost in moč ter odganja strah. Čistilno vpliva tudi na kožo, ki jo prekrvi - pripravimo si lahko vodo z roževcem, s katero si spiramo obraz, ali z njim gladimo kožo.

ČRNI TURMALIN

Kamen podpore in stabilnosti, ki odvrača negativno energijo in nevtralizira strah, jezo in anksioznost. Če ste sredi mestne gneče, ga imejte v žepu, saj blagodejno vpliva na stres.

KAMENA STRELA

To je jasen kamenov kristal, znan po zdravilnih lastnostih pa tudi po zmožnosti, da poveča energijo bližnjih kamnov. Poživlja, prebuja voljo in povečuje zbranost, čuječnost. 

Masaža s kristali

Obrazna masaža spodbuja krivni pretok, vrača sijaj in poživlja kožo. Uporabite serum ali olje in se zmasirajte s čisto energijo, ki bo odpravila vsakršno zdravstveno težavo ali slabo stanje duha.

Kako naj si pomagam?

Če ste pod STRESOM, uporabite AMETIST

Če potrebujete DOBER SPANEC, poskusite MALAHIT.

Če se želite RAZSTRUPITI, uporabite ŠUNGIT.

Če ste PREOBREMENJENI, poskusite SODALIT. 

OČISTIMO NJIH IN SEBE

Vsak kristal ima svojo vibracijo in svoje značilnosti, vse pa je treba redno čistiti, saj ves čas izmenjujejo energijo z okolico, oddajajo in sprejemajo. Kako? Preprosto: za nekaj minut ga dajte pod tekočo vodo.

Pripravila: Nina Pretnar
Fotografije: Instagram Chrystal Creations, Unsplash

Preberite še: → ZATO je Tanja Ribič vsako nedeljo na televiziji brezhibna!
Priporočamo tudi: → TO je najlepša služba na svetu in uganite kaj? Zaposlujejo!

Najbolj brano