To je pravi razlog, zakaj je Cynthia Nixon v seriji And Just Like That v resnici nosila lasuljo

Vodja frizerskega oddelka in izdelovalka lasulj razkriva vse podrobnosti.

To je pravi razlog, zakaj je Cynthia Nixon v seriji And Just Like That v resnici nosila lasuljo - Foto: Profimedia

Sedaj, ko smo si lahko ogledali celo sezono serije And Just Like That in - opozorilo - Mirandino potovanje z barvami las je zaključeno tam, kjer se je začelo, imamo samo eno vprašanje. Zakaj je Cynthia Nixon med serijo nosila lasulje? Donna Marie Fishchetto je bila Cynthiina osebna frizerka v seriji, Nakoya Yancey pa je delala kot vodja oddelka za lase in izdelovalka lasulj v seriji And Just Like That. Nakoya Yancey je sedaj razkrila nekaj ključnih podrobnosti iz zakulisja.

Nagrajena oblikovalka lasž je trenutno vodja oddelka za lase in izdelovalka lasulje pri najnovejšem projektu Regine King, Shirley, biografiji o Shirley Chisolm, prvi američki temnopolti kongresnici. Za And Just Like That je Yancey igrala ključno vlogo pri definiranju novih likov Lise Todd Wexley (Nicole Ari Parker), Seeme Patel (Sarita Choudhury) in dr. Nya Wallace (Karen Pittman) skozi njihove lase in celo zgradila lasulje za Nicole Ari Parkerjev lik.

"Vsak dan je bil vedno tako zabaven," je povedala Yancey. "Tudi Michael Patrick King je bil smešen." Ustvarjalec serije And Just Like That je imel nagnjenost k očetovim šalam. Yancey pripoveduje: "Nekoč sem na snemanju nosila strgane kavbojke in je rekel: "Kaj se je zgodilo? Si padla?", vedno so bile takšne šale," je povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nakoya Yancey (@iamnakoya)

Zdaj pa na lasulje Cynthie Nixon. Mirandin prehod barve las iz živo rdeče v srebrno sivo je v veliki meri narejen že v prvi epizodi in Yancey potrjuje, da je bilo med snemanjem uporabljenih nekaj lasulj in kosov las. "Cynthia nima sivih las," pravi Yancey, "morda je stara 55 let, vendar po naravi nima sivih las. Da, ko je postala starejša, so njeni lasje postali manj svetli in živahni, vendar nima takšnih sivih las, kot so si ustvarjalci serije želeli za Mirando."

Yancey pravi, da tudi barvanje njenih las ni bila možnost. "Da bi Cynthiini lasje dobili ta odtenek sive, bi jih dvakrat pobelili. Morali bi iti mimo rumene barve, da bi dobili srebro, in to zahteva veliko belila," pravi, "to je izvedljivo, če delate z zelo robustnimi lasmi, vendar so Cynthiini lasje tanki in tako bi barvanje terjalo svoj davek, postopek je zelo težaven. Prinesli so kose las in lasulje, da bi rešili njene lase." Skrivnost rešena.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Se vam je rast las ustavila? To je hrana za hitrejšo rast las, ki jo uživate vsak dan, a se sploh ne zavedate, kako učinkovita je

Priporočamo tudi: Amal Clooney danes praznuje svoj 44. rojstni dan! Tu so njeni najlepši stajlingi doslej

Najbolj brano