10 znakov, ki vam povejo, da ste zagotovo v pravem razmerju

Zaupajte svoji intuiciji.

10 znakov, ki vam povejo, da ste zagotovo v pravem razmerju - Foto: Profimedia

Dober je za vas, če ...

... ga vaši prijatelji obožujejo. Ljudje v vašem notranjem krogu so tam z razlogom in njihova mnenja so tista, ki štejejo. Če je vsem všeč, je velika verjetnost, da je dober za vas. In če ne, no ... saj veste, kam to pelje.

Slab je za vas, če ...

... ste postali zbadljivi, odkar hodite z njim na zmenke. Imeti slab dan je ena stvar (in povsem normalna), toda pogosta slaba volja je nekaj čisto drugega. Če razdražljivost postane privzeta, obstaja velika verjetnost, da se počutite ujeti v svojem odnosu in to občutje stresate na druge ljudi, odnose in situacije.

Dober je za vas, če ...

... želita iste stvari. Še vedno nismo čisto prepričani o tem, ali se ljudje lahko resnično spremenijo, zato je najjasnejši, najlažji in najpametnejši način, da ugotovimo, ali je nekdo dober, s pogovorom o vajinih skupnih vizijah za prihodnost. Mogoče si oba želita otroke in veliko hišo v predmestju; morda vas že misel na to prav straši. Vaše idealne situacije torej ne bi smele biti polarna nasprotja.

Slab je za vas, če ...

... ste izčrpani. Če poskušate biti v koraku z njihovo navado ponočevanja ali aktivnostmi, je nekaj narobe. Nihče ni vreden, da zaradi njih spreminjate svoje življenje ali tvegate svoje zdravje, še posebej oseba, ki pritiska na vas, da nadaljujete z zabavo, kljub nemogočim temnim kolobarjem pod očmi.

Dober je za vas, če ...

... ima rad svojo mamo. Kako vaš fant obravnava svojo mamo, kaže, kako na splošno gleda na ženske. Nekdo, ki je bil vzgojen, da posluša in spoštuje prvo žensko, ki jo je poznal, bo tudi vam pokazal spoštovanje. Tako boste dobili dobro predstavo o tem, kakšna bo vaša prihodnost z njim. (Hkrati pazite na moškega, ki še vedno prosi mamo, da mu pere perilo.)

Slab je za vas, če ...

... traja dlje časa, da odgovori na vaše sporočilo. Na začetku razmerja je težko vedeti, ali je tišina zato, ker nekoga preprosto ne zanimate ali ker je samo, saj veste, slab v pisanju sporočil. Ko pa ste se že malo družili in vzpostavili te komunikacijske linije, čas odziva zahteva natančnejši pogled - še posebej, če je tudi kemije vedno manj.

Dober je za vas, če ...

... sodelujete v pogovoru. Vsak stavek se ne sme začeti z "jaz." Dobremu sogovorniku - pravzaprav dobri osebi - je mar za preteklost, družino, izkušnje in mnenja drugih. Če se z nekom družite šest mesecev in nima pojma, kje ste odrasli ali koliko bratov in sester imate, nekaj ni v redu.

Slab je za vas, če ...

... govori veliko slabih stvari. Nihče ne rabi ostati dober prijatelj s svojim bivšim partnerjem, toda negativen znak je, če nekdo svojo bivšo ljubezen opisuje na manj kot prijazen način in z grdimi besedami.

Dober je za vas, če ...

... so malenkosti postale lažje. Seveda bi morali pričakovati tolažbo v času močnega stresa ali travme, vendar manjše kretnje razkrivajo zlato srce. Če vam pokaže, da je tam zaradi majhnih stvari, kot je skrb za svojega hišnega ljubljenčka, ko vas ni v mestu, ali da namesto vas poskrbi za kakšen oprave,  pomeni, da je oseba, na katero lahko dolgoročno računate.

Slab je za vas, če ...

... je njegova delovna preteklost pomanjkljiva. Nekdo, ki skače iz službe v službo in misli, da sta dve leti na enem mestu velika zaveza, bo najverjetneje enak v odnosih. To bi lahko opozarjalo, da se zlahka dolgočasi in ga stabilnost ne zanima. Če v težkih časih v pisarni ne zdrži, obstaja velika verjetnost, da bo pobegnil tudi, ko bo težko v razmerju.

Prirejeno po članku z Elle US.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Našli smo fantastično džins jakno, ki jo obožuje Bella Hadid!

Priporočamo tudi: Ali račun vedno razdelite na pol? Naša novinarka iskreno o denarju in finančnih odločitvah v razmerju

Najbolj brano