Mamljivi okusi in vabljiva narava

Se vam že kolca po sproščenem oddihu ali pohajkovanju v naravi? Medžimurje vabi s prostranimi travniki in gozdovi, naši sosedje pa poznajo tudi številne skrivnosti kulinaričnih užitkov.

Promocijsko sporočilo, 5. 6. 2015
Mamljivi okusi in vabljiva narava - Foto: LifeClass Terme Sveti Martin

Domači okusi in vonjave so se pred kratkim prepletali na festivalu medžimurske kuhinje, vse leto pa so na voljo v svetu zdravih užitkov LifeClass Term Sveti Martin. Z velikim poudarkom na lokalnem in naravnem skrbijo v medžimurskem raju za okusne in zdrave jedi, ki se jim le s težavo upremo. Brbončice lahko razvajamo tudi v pravkar odprti restavraciji LeBatat, kjer nas bo mamljiv vonj pobožal z domačim okusom. V prijetnem in svetlem ambientu nas navda občutek enega z naravo in njenimi danostmi, nasploh pa medžimurske terme sledijo celoviti skrbi za zdrav način življenja. Gredo namreč po poti antropozofskega nauka Rudolfa Steinerja, enega od največjih umov 20. stoletja, avstrijskega filozofa, pesnika, prevajalca, utemeljitelja Goethejevega inštituta, začetnika antropozofije in duhovnega vodja waldorfske šole.

V Medžimurju se razprostirajo številne stezice in kolesarske poti, med pohajkovanjem naokrog pa si obiskovalec med drugim lahko ogleda prvo naftno polje, Mlin na Muri, jelenjo farmo, mesti Čakovec in Štrigovo. Čaka ga tudi pokušnja žlahtne kapljice v kateri izmed okoliških vinskih kleti. Za sprostitev bo poskrbljeno v prenovljenem bazenskem kompleksu The Temple of Life, ki je po antropozofskem nauku vir kakovostnega življenja, zdravja ter popolne notranje uravnoteženosti. Več o hrvaškem cvetličnem vrtu in medžimurskih termah: www.termesvetimartin.com.

Najbolj brano