Ljubezen je v zraku! In tudi v teh čudovitih steklenicah Jeruzalem Ormoža!

Se tudi vam zdi, da se v začetku februarja hočeš nočeš čuti ljubezen v zraku in da je skladba Johna Paula Younga Love is in the air, everywhere I look around ta, ki nam igra v glavi?

Promocijsko sporočilo, 4. 2. 2022
Ljubezen je v zraku! In tudi v teh čudovitih steklenicah Jeruzalem Ormoža! - Foto: @_bellaiz

Tudi to leto vinska klet Puklavec Family Wines pošilja v svet ljubezen v svojih sladkih stekleničkah! Za valentinovo za razvajanje v dvoje ali pa v družbi najboljših prijateljev vam priporočamo izbor treh najbolj zaželenih in sladkih vin in penine Jeruzalem Ormož.

Muškatna penina – sladki mehurčki za sladko življenje

Muškatna penina je nepogrešljiva izbira ljubiteljev slajših, aromatičnih penin. Grozdje je bilo na vrhunskih legah Mihalovci, Litmerk in Smolnika pridelano na naravi prijazen način. Penina je pridelana po charmat postopku iz sorte muškat ottonel in je lahkotnejša, živahna, osvežujoča s preostankom sladkorja, očarala pa vas bo tudi s svojo značilno muškatno cvetico.

Naše priporočilo? Lahko jo servirate kot aperitiv ali pa samostojno in tako očarate s sladkimi mehurčki!

Muškat ottonel – sladko vino ali boljša polovica pri sladici

To vino je več kot primerno za ljubitelje sladkih muškatnih arom, je vino srednjega telesa, odlikuje pa ga svežina. Je idealno ravnotežje med sladkostjo in lahkotnostjo, ki ga zagotavlja nižja vsebnost alkohola.

Naše priporočilo serviranja? Na koncu, ko boste ponudili sladico, zmagajte še z najboljšo kapljico prav tega vina, saj je idealna kombinacija za zaključek popolne večerje.

Traminec & rumeni muškat – zlata kapljica iz zlate linije Jeruzalem Ormoža

Okusite sladkosti življenja iz skrbno izbranega grozdja. Ta steklenica zlate linije je dobesedno zlato v tekočini. Razkošna cvetica zrelega traminca in živahnost rumenega muškata ustvarita kompleksno in bogato vino s privlačno zlato rumeno barvo. V ustih je zrel in prijetno sladek, z izjemno intenzivnimi in zapeljivimi notami po vrtnici, ličiju, belem cvetju, suhem sadju, lupini cirusov, oljnato teksturo in nežnimi pikantnimi notami ter dolgim in prijetno sočnim pookusom.

Naše priporočilo? Najbolj se prileže v dvoje, čudovito se poda v kombinaciji s siri, domačo pašteto in zmerno sladkim sladicam.

Pssst, pa še to! V spletni trgovini vinske kleti Puklavec Family Wines najdete ta vina v trenutni valentinovi akciji.

Več informacij najdete na www.puklavecvina.si.

FOTOGRAFIJE @_bellaiz

Najbolj brano